Instagram-update

  • Skrevet 16.06.2015
  • Klokken 23:01

Har ikke så mye tid til blogging nå for tiden, ettersom all tid går til lille Jennie, og da hun først sover har jeg husarbeid å gjøre, og selvfølgelig litt tid til å slappe av! Da er ikke blogg det jeg prioriterer mest. Skal prøve å bli flinkere å oppdatere litt oftere. 

Jennie er 11 dager gammel nå, og nye ting skjer stadig. Nå åpner hun øynene ordentlig og ruller seg selv fra ryggen til magen. Hun løfter også på hodet. Hun er så sterk! Hun sover fortsatt godt gjennom nettene, og våkner oftest bare 1-2 ganger om natten for å spise litt, så sovner hun igjen. Jeg får mye mer søvn enn det jeg hadde trodd jeg kom til å få. Hun gjør nydelige grimaser og små lyder. Har ikke ord for hvor fantastisk det er å være mamma. 

 

Har forresten begynt å skrive innlegget om fødselen. Skriver litt og litt av gangen, litt hver dag. For når Jennie har sovnet, så gjør jeg litt husarbeid her, og blogg til sist. Og da pleier hun å våkne da jeg har skrevet noen linjer, så jeg rekker aldri å bli ferdig, haha. Men det kommer om ikke så lenge tenker jeg! 

 

#mamma #baby #ellevedager #junibaby #oppdatering 


kommentarer: 5De første dagene hjemme

  • Skrevet 09.06.2015
  • Klokken 11:38

Hei! Vi kom hjem fra sykehuset i går formiddag, og har hatt besøk og hatt fullt opp hele tiden. Jennie sover så mye, og er en veldig rolig og snill liten baby. I går la vi oss i 00.00 tiden, og Jennie våknet rundt klokken 06.00 for å få litt mat, så sovnet hun med en gang etter, frem til klokken 08.00 igjen. Så er veldig fornøyd med søvnen i natt, og våknet opp med så mye mer energi enn jeg har hatt de andre dagene. Da hun var våken spiste hun litt igjen, og etter litt var det bleieskift og annet morgenstell. Etter det var hun trøtt igjen, og sovnet i dagsengen sin her i stua. Da var det min tur til å gjøre mitt! Så da fikk jeg redd sengen, ryddet litt i kaoset, satt på klesvask, vasket litt og spist frokost. Etter frokosten våknet hun, og det var tid for litt kos! Tok ikke lange tiden før hun sovnet igjen, og nå sover hun så søtt enda. Hun sover så mye og er rolig. Og vanligvis da hun våkner på nettene, så lukker hun bare opp øynene og ligger å titter litt rundt før hun sovner igjen (etter evt litt spising). Det har vært 1 natt hvor hun har gråtet og ikke villet sove etter en goood stund, men ellers så sover hun så godt gjennom nettene, og våkner bare da hun vil ha litt mat, og sovner med en gang igjen. Har vært veldig heldig med henne, får jo også mer søvn enn jeg hadde trodd. Men det kan jo fort snu seg også! 

Nå tenkte jeg å prøve å sove en times tid selv, så får vi litt besøk senere i dag. Det er veldig fint vær i dag, så tenkte at det hadde vært veldig fint å gå en tur med Jennie i vognen sin etterpå. Nå skal enda en dag nytes med den lille prinsessa ♥ 

 


kommentarer: 1Velkommen til verden, lille Jennie

  • Skrevet 07.06.2015
  • Klokken 11:27

Fredag 5 juni klokken 21.31 kom lille Jennie til verden. Hun veide 3275 gram og var 48 cm lang. Helt frisk og fin liten jente ♥ 

 


Øverst til venstre er siste magebildet før Jennie kom. Da lå jeg hjemme med forferdelige rier. 

 

Fødselshistorien og litt mer oppdateringer kommer senere. Nå nyter vi all tid med verdens nydeligste lille prinsesse ♥  

 

 

 

 

#mamma #baby #nyfødt 


kommentarer: 8Smertehelvette, oppdatering

  • Skrevet 05.06.2015
  • Klokken 17:47

Ja, nå kan jeg si jeg kjenner på det å ha vondt. Hadde time på sykehuset i dag kl 14.00 på overtidskontroll. Da vi kom inn skulle legen først sjekke åpningen, og holdt på "der inne", noe som var fryktelig ubehagelig. Aner ikke hva hun gjorde, men noe var det i hvertfall. Legen sa også at jeg hadde 2cm åpning. Rett etterpå skulle jeg til rommet ved siden av for å ta ctg registrering, og da begynte riene. Da de kom inn for å se på registreringen sa de "Du har rier du nå jo", og jeg spurte om det er det jeg har kjent nederst i ryggen og tenkte "Dette gjør jo ikke vondt, så det blir nok ikke noe problem". MEN på veien hjem ble det verre, og jeg håpa at det ikke skulle bli verre, selvom det egentlig ikke var såå ille akkurat da. 

Da jeg kom hjem gikk jeg rett inn på rommet for å prøve å sove litt, i tilfelle noe skjer i dag, så jeg hvertfall får litt søvn før det. Det var da det startet skikkelig. Helt siden jeg kom hjem har jeg lagt i sengen med forferdelige rier. FORFERDELIGE. Jeg ligger rett ut og gråter av smerte. Dette er visst mye verre enn jeg tenkte tidligere i dag. 

På kontrollen sa de først at jeg har time til onsdag for å bli satt i gang hvis det ikke skjer noe før det. Etter ctg-registreringen da de så jeg hadde rier, sa de før vi dro, at kanskje jeg kommer inn igjen om noen timer bare. Så noe skjer nå. Forhåpentligvis har vi lille Jennie innen et døgn. I skrivende stund lurer jeg på hvor lenge jeg kommer til å klare disse smertene, men jeg har jo ikke noe annet valg. 

Oppdaterer mer senere. Nå skal jeg bruke resten av dagen på å prøve å komme meg gjennom disse riene, og håpe på at Jennie kommer så fort som mulig! 

 


kommentarer: 3Uke 41+1: Fem dager over termin

  • Skrevet 04.06.2015
  • Klokken 19:47

Hei! Nå er jeg allerede hele 5 dager over termin, og kan ærlig si jeg er passe lei av å gå å vente nå! De nærmeste dagene før termin føltes lange nok, men disse dagene etter termin føles så mye lenger. Våkner masse om nettene, får mer og mer vondt i korsryggen, mensmurringer og mye nedpress. Jeg merker også at jeg føler meg mye mer sliten nå. Jeg legger meg tidlig, sover lenge, og blir fort trøtt midt på dagen igjen. Jeg føler meg klar for å få henne ut nå, men hun føler visst ikke det samme, haha! Hun liker seg litt for godt inne i magen kan man si. 

De ringte fra sykehuset i stad, så jeg skal dit i morgen på overtidskontroll. Da får jeg også en evt dato for å bli satt i gang, hvis hun ikke bestemmer seg for å komme av seg selv innen den tid. Krysser fingrene for at noe skjer innen et døgn! Men hvor mange ganger har jeg ikke sagt det? Haha. Er veldig spent på hva de sier i morgen. Om jeg får en tid til å bli satt i gang, eller om jeg bare får ny time til ny kontroll. Oppdaterer bloggen med mer om dette, i morgen. Det føles virkelig som at jeg skal sprekke hvert sekund, hele tiden. Nå har jeg også kommet til den tiden hvor jeg syns at det faktisk blir slitsomt og rydde og vaske. Jeg starter med det, og føler meg sliten etter kort tid og angrer for at jeg i det hele tatt begynte. Men ferdig med det -det må jeg bli! 

 

I natt sov Lejla her, og vi stod opp i 10-tiden. Så spiste vi frokost og slappet av litt før vi dro ut å kjøpte is, ettersom været har vært helt fantastisk i dag! Utover dagen dro jeg til mamma en tur, og der slåknet jeg rett ut på sofaen. Kom hjem igjen for ikke så lenge siden, og nå sitter jeg godt plassert ned i sofaen og nesten halvsover. trøtt er jeg. Vurderer nesten å gå å legge meg en times tid -igjen. Resten av kvelden har jeg ingen spesielle planer, annet enn å være hjemme å slappe av. Verste jeg vet er dager som dette, da jeg rett og slett ikke orker å gjøre så mye. Føler meg trøtt, sliten, men samtidig rastløs, på en gang. 

 


// Instagram-update fra den siste uken

 

 


kommentarer: 3MALIN CHRISTINE FREDRIKSEN

Jeg heter Malin, er 19 år fra Sarpsborg, og er mamma til en liten jente.
hits