Uke 23

  • Skrevet 28.01.2015
  • Klokken 19:25Trimester: 2 

Termin: 30 Mai 2015 

Kjønn: En liten jente ♥ 

Navn: 
Det er så og si bestemt, men venter litt med å dele det på bloggen. Kan hende det dukker opp andre navn vi liker bedre senere og

Vektøkning: 
Litt usikker, har ikke veid meg på 2 uker da jeg veide 66kg, men tipper jeg har gått litt opp på den tiden 

Strekkmerker:
 Nei 

Plager:
Ikke noe nå 

Humør: 
Opp og ned, hele hele tiden. Ustabilt, haha 

Aktivitet:
 Kjenner masse aktivitet hver eneste dag! Kan se sparkene på utsiden, og nå kan andre kjenne dem også! 

Neste kontroll: 
Jordmor 11 februar 

Mer lyst på: Har vært hekta på lakris en stund nå 

Mindre lyst på: Egg, bacon, sjokolade 

Hud: Har aldri hatt så dårlig og uren hud før, som nå når jeg er gravid 


kommentarer: 0For en uke!

  • Skrevet 26.01.2015
  • Klokken 09:10

For en uke det har vært! Midt i uka ble jeg i dårlig form, og lå rett ut i 2 dager, og sovnet til og med midt på dagen, noe jeg vanligvis aldri gjør! Det er da jeg merker at formen ikke er på topp. Heldigvis gikk det over, og nå er formen så og si bra igjen. Det eneste er at jeg har begynt å bli litt forkjøla, men det er ikke så rart med det været som har vært de siste dagene. Her om dagen ble det plutselig masse minusgrader og masse snø. Det var helt forferdelig å kjøre, og jeg har for det meste holdt meg inne etter at jeg merket hvor glatt det var. Det er så ubehagelig å kjøre når det føles som man skal skli av veien hvert sekund. Føler meg ikke trygg på å kjøre når det er så glatt, og hvertfall ikke med lille jenta i magen. Det kan gå veldig galt. Så når det er så glatt noen dager, så unngår jeg heller å kjøre, med mindre det er skikkelig krise. 

Den uken som har vært har sparkene kommet mye sterkere og oftere! Det er en så god følelse å kjenne at hun har det bra der inne ♥ Kan se sparkene både på utsiden av magen og kjenne dem med henda. Det er så tydelige spark nå at andre også kan se og kjenne dem. Beste følelsen i verden! Man ser tydelig på magen at den har vokst, og det er utrolig moro! 
 


Bildet er tatt i går (22u+4d) 


I dag er jeg tidligere oppe enn vanlig, ettersom jeg skal i et møte klokken 10. Etter det skal jeg til legen. Resten av dagen tenker jeg å bruke til å rydde litt og sette på en klesvask, og deretter tenne lys og legge meg under pleddet med en kopp te og film! Det er jo passende vær til det nå. Regnet pøser ned ute! 

 

Ha en fin dag videre!  

 

 

#gravid #uke22

 


kommentarer: 0På listen

  • Skrevet 21.01.2015
  • Klokken 21:19

Nå er det snart på tide å begynne å handle inn litt til lille prinsessa. Jeg selv er veldig glad i rosa, hvitt og kremhvitt, så jeg kommer til å handle mye i de fargene, og ettersom det er en liten jente vi venter, så passer jo rosa perfekt også! Hadde ikke handlet inn mye rosa om jeg hadde ventet en liten gutt. 

Jeg har allerede vært litt på nettet og funnet litt klær jeg vil kjøpe. Mest fra Nameit og H&M. Dette er noe av hva som er i handlelisten sålangt:  

 


Gleder meg masse til å handle inn alt, og til alle forberedelsene. Er jo masse som må handles inn, og jeg tenker det er på tide å begynne med det snart. Har kun kjøpt 2 bodyer og noen sokker nå. Kommer ikke til å handle inn alt i de minste størrelsene heller, kommer også til å handle inn litt større størrelser så vi har det til hun vokser noen str også. 
 


kommentarer: 0Uke 22

  • Skrevet 21.01.2015
  • Klokken 18:22Nå er lille jenta i magen ca.26 cm lang, og veier ca.400g. I slutten av denne uken vil hun være ca.27 cm lang, og veie ca.460g. Magen min har vokst masse, og ser stor forandring. Føler meg ganske stor også! Formen min bortsett fra kløen, er kjempe bra. Som jeg har skrevet tidligere, så er det lenge siden jeg har vært i så bra form som det jeg har vært de siste ukene. Blir fortere trøtt og sliten, men ser ikke på det som et stort problem. Er jo viktig å få nok hvile også.

Akkurat i dag tror jeg er den eneste dagen jeg har vært i litt dårlig form. Pleier vanligvis å stå opp i 10-tiden, senest, og være i bra form hele dagen. I går kveld sovnet jeg tidlig, og sov til klokken 9 på morningen i dag. Da følte jeg meg dårlig, spiste litt, og la meg i sengen å så på serie. Sovnet helt til 14-tiden igjen, og jeg sover vanligvis aldri på dagen. Følte meg skikkelig dårlig og svimmel. Heldigvis har det meste gått over nå, men blir fortsatt liggende i sengen resten av kvelden tenker jeg. Lejla kommer i kveld, så skal vi kose oss med litt frukt og film!Trimester:
 2

Termin: 
30 Mai 2015

Kjønn: 
En liten jente ♥

Navn:
Har ikke bestemt oss helt enda, men står mellom 3 navn. Kan jo brått dukke opp noen andre navn vi vil bruke og

Vektøkning:
Veide meg for noen dager siden, og da veide jeg fortsatt 66kg, som jeg også gjorde i uke 20.

Strekkmerker:
 Nei

Plager: 
Klør fortsatt ekstremt på nesten hele kroppen (svangerskapskløen), og all kløingen gjør at jeg får sår rundt på kroppen.

Humør:
Ikke stabilt, haha

Aktivitet:
 Kjenner masse aktivitet hver dag. Sparkene blir bare sterkere og sterkere, og det er den beste følelsen i verden å kjenne at hun er i bra form og aktiv der inne! Nå har andre også kjent det på utsiden av magen også. En rar, men fantastisk følelse!

Neste kontroll:
Jordmor 11 februar

Mer lyst på: Har vært hekta på lakris en stund nå 

Mindre lyst på: Egg, bacon, sjokolade 

Hud: Har aldri hatt så dårlig og uren hud før, som nå når jeg er gravid 


kommentarer: 0Uke 20 - halvveis

  • Skrevet 09.01.2015
  • Klokken 12:40

På onsdag gikk jeg inn i den 20.svangerskapsuken. Dvs 20+2 i dag.

Magen min vokser og vokser. Jeg syns fortsatt jeg har liten mage i forhold til mange andre som er halvveis i et svangerskap, men det kommer seg nok! Er jo forskjellig fra person til person. Plutselig kan magen komme, eller så kan det jo hende jeg ikke får så stor mage. Det får vi bare vente å se.

Er jo halvveis i svangerskapet nå, og jeg har vært heldig og ikke vært mye dårlig gjennom alle de 20 ukene! Jeg føler meg så og si friskere enn noen gang. Det eneste jeg har merket nå i det siste er vel at jeg blir fortere anpusten. Går jeg opp en trapp føles det nesten som jeg har løpt i 10 timer. Blir fortere utslitt og trøtt. Men ellers så føler jeg meg i kjempe bra form! Olabuksene mine passer meg nesten ikke lenger. Jeg får de på, men får ikke lukket igjen buksesmekken...hm. Trimester: 2 

Termin: 30 Mai 2015 

Kjønn: En liten jente ♥ 

Vektøkning: Har gått opp masse, og har aldri veid så mye før, som jeg gjør nå. Da jeg fant ut at jeg var gravid veide jeg 57-58kg, og har gått opp helt til 66kg! Hoftene stikker til og med utenfor buksekanten...

Plager: Klør ekstremt på magen, ryggen, armene og beina. Legen sier det er noe som kalles svangerskapskløe, aldri hørt om det før. Blir også veldig fort anpusten.

Humør: Humøret er frem og tilbake, tar meg veldig nær av ting, kan lett bli bråsint 

Aktivitet: Kjenner sparking hver dag, mest på kveldene eller da jeg har lagt meg for å sove, eller da jeg slapper av 

Neste kontroll: 4 februar hos jordmor 


kommentarer: 0MALIN CHRISTINE FREDRIKSEN

Jeg heter Malin, er 19 år fra Sarpsborg, og er mamma til en liten jente.
hits