v Blogg (Malin Christine Fredriksen)


Oppdatering

 • Skrevet 12.08.2015
 • Klokken 18:36

Nå er det en god stund siden sist jeg skrev, så det er på tide med en liten oppdatering nå! Jennie er 2,5 mnd til fredag allerede, og vi storkoser oss med henne alle sammen. Vi har det så fint, og ser forandringer hos Jennie hele tiden. Hun er så sterk, lager mange fantastiske lyder, ler og smiler som bare det. Hun er glad i å bade, og sover godt om nettene. Også har hun vokst mye! Hun følger ordentlig med, løfter skikkelig på hodet og titter rundt og følger med på ting. Hun er jo bare så vakker! Helt forelsket i min egen lille baby ♥ Det er så utrolig gøy å se alle forandringene hennes, og vi koser oss så veldig med lille prinsessa, alle sammen! 

 


kommentarer: 1Instagram-update

 • Skrevet 16.06.2015
 • Klokken 23:01

Har ikke så mye tid til blogging nå for tiden, ettersom all tid går til lille Jennie, og da hun først sover har jeg husarbeid å gjøre, og selvfølgelig litt tid til å slappe av! Da er ikke blogg det jeg prioriterer mest. Skal prøve å bli flinkere å oppdatere litt oftere. 

Jennie er 11 dager gammel nå, og nye ting skjer stadig. Nå åpner hun øynene ordentlig og ruller seg selv fra ryggen til magen. Hun løfter også på hodet. Hun er så sterk! Hun sover fortsatt godt gjennom nettene, og våkner oftest bare 1-2 ganger om natten for å spise litt, så sovner hun igjen. Jeg får mye mer søvn enn det jeg hadde trodd jeg kom til å få. Hun gjør nydelige grimaser og små lyder. Har ikke ord for hvor fantastisk det er å være mamma. 

 

Har forresten begynt å skrive innlegget om fødselen. Skriver litt og litt av gangen, litt hver dag. For når Jennie har sovnet, så gjør jeg litt husarbeid her, og blogg til sist. Og da pleier hun å våkne da jeg har skrevet noen linjer, så jeg rekker aldri å bli ferdig, haha. Men det kommer om ikke så lenge tenker jeg! 

 

#mamma #baby #ellevedager #junibaby #oppdatering 


kommentarer: 5De første dagene hjemme

 • Skrevet 09.06.2015
 • Klokken 11:38

Hei! Vi kom hjem fra sykehuset i går formiddag, og har hatt besøk og hatt fullt opp hele tiden. Jennie sover så mye, og er en veldig rolig og snill liten baby. I går la vi oss i 00.00 tiden, og Jennie våknet rundt klokken 06.00 for å få litt mat, så sovnet hun med en gang etter, frem til klokken 08.00 igjen. Så er veldig fornøyd med søvnen i natt, og våknet opp med så mye mer energi enn jeg har hatt de andre dagene. Da hun var våken spiste hun litt igjen, og etter litt var det bleieskift og annet morgenstell. Etter det var hun trøtt igjen, og sovnet i dagsengen sin her i stua. Da var det min tur til å gjøre mitt! Så da fikk jeg redd sengen, ryddet litt i kaoset, satt på klesvask, vasket litt og spist frokost. Etter frokosten våknet hun, og det var tid for litt kos! Tok ikke lange tiden før hun sovnet igjen, og nå sover hun så søtt enda. Hun sover så mye og er rolig. Og vanligvis da hun våkner på nettene, så lukker hun bare opp øynene og ligger å titter litt rundt før hun sovner igjen (etter evt litt spising). Det har vært 1 natt hvor hun har gråtet og ikke villet sove etter en goood stund, men ellers så sover hun så godt gjennom nettene, og våkner bare da hun vil ha litt mat, og sovner med en gang igjen. Har vært veldig heldig med henne, får jo også mer søvn enn jeg hadde trodd. Men det kan jo fort snu seg også! 

Nå tenkte jeg å prøve å sove en times tid selv, så får vi litt besøk senere i dag. Det er veldig fint vær i dag, så tenkte at det hadde vært veldig fint å gå en tur med Jennie i vognen sin etterpå. Nå skal enda en dag nytes med den lille prinsessa ♥ 

 


kommentarer: 1Good morning

 • Skrevet 29.05.2015
 • Klokken 11:00

God morgen! Stod opp ganske tidlig i dag, rundt 09.30 tiden, og følte meg helt elendig i formen. Enda verre enn i går. Halsen har blitt verre, og det gjør forferdelig vondt når jeg spiser og drikker kald drikke. Skal prøve å slappe litt ekstra av i dag og resten av helgen, ettersom termin er i morgen, og nå trenger jeg virkelig å samle opp litt energi. Har litt å gjøre, men heldigvis ikke så mye jeg vanligvis gjør her. Fått unnagjort det meste nå! Kun litt bretting av klær som står igjen. 

Nå ligger jeg rett ut på sofaen med serie på skjermen, frokost og en kopp te. Tenkte å prøve å sove litt igjen etterhvert, selvom å sove midt på dagen er det verste jeg vet. Men det trenger jeg nå, føler jeg. Til middag i dag skal jeg bare lage suppe, ettersom halsen og formen er som den er. Orker ikke å gjøre stort. Kjedelig at formen er dårlig nå som været er kjempe deilig ute! Håper formen blir bedre utover dagen så jeg faktisk får gjort noe mer fornuftig enn å bare ligge her. 

 

Ha en fin dag videre! 


kommentarer: 1Innedag og koselig kaffebesøk

 • Skrevet 28.05.2015
 • Klokken 15:40

Hei! For et vær det er i dag. Det pøser ned med regn, og det har det gjort hele dagen. Jeg våknet opp i skikkelig dårlig form, kjempe vondt i halsen og nesten ikke stemme. Halsen begynte å være vondt i går, og enda verre i dag. Håper det er noe som gir seg fort.

I 12.30 tiden kom Caroline hit, så satt vi å snakket, drakk kaffe og te i noen timer. Veldig koselig! Hun dro nå for ikke så lenge siden, og siden det har jeg spist litt middag og lagt rett ut på sofaen. Tipper det blir en typisk innedag resten av dagen, ettersom både formen og været er så dårlig. Tenkte meg egentlig ut en tur senere, men det ser visst dårlig ut det og. Ikke noe deilig å være ute i pøsregn, og vil hvertfall ikke bli verre i halsen. Kjedelig å bli dårlig nå så nærme termin også. 

 

 


kommentarer: 4Good morning sunshine

 • Skrevet 14.05.2015
 • Klokken 10:45

Hei, og god morgen! I dag våknet jeg til deilig sol, og skal absolutt ikke klage på det etter de siste dagene vi har hatt med massemasse regn. Stod rett opp og laget frokost, så nå sitter jeg å slapper av og spiser litt. Senere i dag får jeg besøk, og tenker det blir en rolig dag og kveld her hjemme. Formen er grei i dag, men holder meg hjemme så mye jeg kan ettersom Jennie plutselig kan bestemme seg for å komme. Er litt skummelt å tenke på hvis vannet går eller riene starter hvis jeg er ute offentlig! Men skjer det så skjer det, tenker jeg bare, haha. Sliter litt med å kjøre bil nå også, det er litt ubehagelig med så mye kynnere og sparking der inne, og med en clutch som er så hard som på min bil, så er det rett og slett vanskelig å kjøre noen ganger, så blir nesten litt "stuck" her, haha. Nå skal jeg spise ferdig og se ferdig Dr.Phil, og deretter sette i gang med litt vasking her! Ha en fin dag videre ♥ 

 


kommentarer: 0Full dag, mye å gjøre

 • Skrevet 07.05.2015
 • Klokken 20:37

Hei! I dag har det gått i ett, og har ikke fått slappet ordentlig av noenting nesten. Stod opp i 10.30 tiden, da spiste jeg litt frokost, før jeg småryddet litt her. I 12.30 tiden dro jeg på boligkontoret med søsteren min for å få ordnet noe søknad om bostøtte der. Deretter var det rett hjem i dusjen og ordne meg litt før jeg startet på middagen.

Bestemte meg for å lage bake focaccia, så ble det kyllingvinger, salat og ris med bearnaisesaus ved siden av. Så kom søsteren min og venninnen hennes på middag. De 2 timene etter gikk til å sette microring-extensions på søsteren min, og det ble vellykket. Fikk greit vondt i ryggen av å holde på med det så lenge nå, det er jo ikke det samme det pleier nå som jeg er høygravid. Tåler så mye mindre merker jeg. Men bra ble det uansett! Etter at de hadde dratt, ryddet jeg litt her, og nå ligger jeg rett ut på sofaen med en kopp te og serie på skjermen. Har ikke planer om å flytte meg fra sofaen på en stund nå, haha! Her skal jeg nok ligge frem til jeg skal legge meg. Blir nok tidlig i dag også, ettersom jeg er så sliten! Har holdt på med noe i hele dag, og merker jeg trenger å få lagt meg tidlig i kveld.

I morgen er det fredag, og absolutt ingen planer! Har ikke lagt noen planer for helgen i det hele tatt faktisk, og godt er det! Forhåpentligvis blir jeg her hjemme å slapper av mesteparten av helgen. Men kjenner jeg meg selv rett, så er ikke akkurat det å slappe av å ligge i ro for lenge, min sterkeste side.

 

 

#gravid #uke37 #37uker #svangerskap #mamma #hverdag #middag #focaccia #hairextensions #loopextensions


kommentarer: 1Apple cake

 • Skrevet 06.05.2015
 • Klokken 19:07Som jeg skrev tidligere har jeg blitt helt hektet på bakevarer. Fått skikkelig kick på spesielt kanelboller, og eplekake. Da er det jo et pluss at jeg elsker å bake og å holde på på kjøkkenet også, så har jeg også noe å gjøre da jeg bare er hjemme mens de fleste andre er på skolen. Føler dagene flyr avgårde nå, og det er jo ikke noe feil med det. Merker dagene går så fort, da jeg har en del å fylle dagene med. De siste ukene før termin skal jeg bruke på å slappe av en del. Prøve iallefall! Bruke tiden til å forberede meg til lille Jennie kommer, og for ikke å glemme; samle energi til fødsel!

 

I dag har jeg hatt full dag! Stod opp i 10.30 tiden, dro rett til mamma og vasket litt tøy, så hjem hit igjen å laget noe frokost før jeg satt meg ned å så litt på Dr.Phil. Etter det vasket jeg og ryddet litt, gikk i dusjen, så til mamma igjen for å hente klær. Har holdt på med "husarbeid" så og si hele dagen nesten, ikke det at jeg har noe imot det heller. Har også hatt litt besøk tidligere, og etter det laget jeg middag og eplekake til dessert! Nå sitter jeg å slapper av litt, før jeg snart skal igang med enda mer; støvsuge, skifte sengetøy og ta av tørkestavitet og brette på plass klær. Skjønner ikke hvor all energien plutselig kommer fra! Senere i kveld skal jeg prøve å bare legge meg ned å slappe av på sofaen med en film og litt te, og ikke tenke over en eneste bekymring. Må jo spare på litt av energien også, nå er det jo ikke lenge igjen til fødsel!

 

#hverdag #kake #eplekake #husarbeid #gravid #uke37 #37uker #mamma #svangerskap 


kommentarer: 0Planer for dagen

 • Skrevet 05.05.2015
 • Klokken 14:50

Hei! I dag har dagen hittil vært ganske så avslappende. Lejla kom i går kveld, så vi brukte kvelden på å slappe av med litt deilig salat (standard oss når vi er sammen, haha) og disney på skjermen! La oss i tolv tiden, så ble ikke så altfor sent. Sov helt til klokken 10.30 i dag tidlig også! Da stod vi rett opp, så laget jeg litt frokost, så var det rett i sofaen for en god start på dagen med frokost og Dr.Phil på skjermen. Satt helt opphengt i det begge to.

I dag hadde jeg egentlig et par ting jeg skulle, blant annet møte, men det hadde vi fullstendig glemt og kom på i går kveld. Fikk heldigvis utsatt det! Nå skal jeg snart en tur til mamma og få vasket noe tøy. Har ikke fått på plass vaskemaskinen her enda, så frem til jeg får den på plass vaskes klærne hos mamma eller bestefar. Etter det drar jeg hjem igjen, rydder litt i resten av klærne til lille Jennie og får de på plass der de skal, og deretter står middag på planen! Litt usikker på hva jeg skal lage i dag, men tenkte enten lapskaus eller poteter og hjemmelagede kjøttkaker i brun saus med grønnsaker ved siden av. Og kanskje litt baking utover kvelden. 

Det har vært regn de siste dagene, og det har jeg absolutt ingenting imot. Jeg nyter faktisk det å sitte inne i stua å titte ut på regnet. Selvfølgelig er sol og sommervær en god ting også, men syns faktisk det er koselig når det regner som nå også! Sitte inne i sofaen med pledd, varm te, pysj og med serie på skjermen. Og for ikke å glemme; noe godt å spise! Merker jeg må ha noe å spise nesten hele tiden nå for tiden! Har kanskje noe å gjøre med slutten av graviditeten? Ikke vet jeg. 

 

← Dagens frokost ♥ Gårsdagens kveldsmat → 
 

 

Ha en super dag videre!


kommentarer: 0Oppdatering: Ferdig flyttet

 • Skrevet 04.05.2015
 • Klokken 16:18

Hei, og god ettermiddag! De siste dagene har jeg holdt på for fullt med flytting, og har for det meste pakket ut, ryddet, vasket og brukt kveldene på å slappe av litt og legge meg tidlig. Blir jo helt utmattet av å flytte, men nå er jeg endelig ferdig. Det er kun noen få småting igjen hos mamma som jeg venter litt med å flytte hit. Er veldig fornøyd, og det er så deilig å bo alene. Har hatt noen her stort sett hele tiden, men merker det kan bli litt ensomt til tider også, men det er uansett deilig! Har alltid et eller annet å gjøre, og klarer ikke sitte i ro nesten, og da går det for det meste i matlaging og vasking, enda det ikke trengs å vaske heller, haha!

Det eneste som er slitsomt nå, er graviditeten og den store magen. Jeg har vokst kjempe masse, og føler magen er i veien for alt. Det er også veldig tungt, og har en del kynnere. Nå er termin rett rundt hjørnet, og jeg merker så sinnsykt at det nærmer seg. Håper det skjer noe snart, for det eneste som mangler nå er jo å få lille jenta "i hus", nå som alt er klart til hun kommer også.

Det er litt tomt i leiligheten enda. Har ikke fått på plass så mye "småting" enda. Gardiner får jeg forhåpentligvis på plass i løpet av uken, for det har jeg ikke fått opp enda. Har heller ikke fått noe opp på veggene, siden jeg brå-ombestemte meg om hva jeg skulle ha der. Soverommet er det litt rot på enda, og er litt trangt med plass til et par esker, så de setter jeg nok hos mamma frem til Jennie får bruk for det som er i de. Har mye klær i større størrelser, som like så godt kan være hos mamma frem til det skal bli brukt, i steden for å ta plass her.

 
kommentarer: 1Mai-måned

 • Skrevet 26.04.2015
 • Klokken 16:37

Nå er det snart mai-måned, og ikke lenge igjen til 17 mai-feiring. For snart 2 uker siden prøvde jeg bunaden min, bare for å se om den passet, og det gjorde den! Litt sjokkert over at bunaden fortsatt satt bra, da jeg var 34 uker på vei. Prøvde den igjen for 2 dager siden, og tenker det er på tide å finne noe annet å ha på på 17 mai, haha! Fikk den på, men den satt ubehagelig stramt. Kunne vel ikke forventet noe annet heller! Har vokst så utrolig masse de to siste ukene. Og det er vel bare positivt det! 

Jeg har sett etter en passelig 17 mai-kjole i flere måneder nå, for var nesten sikker på at bunaden ikke ville passe så sent i svangerskapet. Og visst hadde jeg rett! Men har fortsatt ikke funnet en eneste en som jeg kunne tenkt meg, så jeg vurderer nesten å bare gå med bukse og en fin topp, uansett hvor kjedelig det er. Og jeg som elsker bunad, det gjør det jo bare enda kjedeligere å måtte gå med en bukse og topp på 17 mai. Ikke det at jeg skal så veldig mye den dagen, men som jeg skrev tidligere så står jeg alltid tidlig opp for å få med meg barnetoget, og bunad er jo en del av den tradisjonen for meg. Håper virkelig jeg finner noe annet fint å ha på i tide, heller kjole enn kjedelig bukse og topp! 

 


2 uker siden2 dager siden

 

Ikke bare er det 17-mai som er et "høydepunkt" denne mnd som kommer, men det er jo også termin måneden! Så denne måneden får vi møte lille jenta vår, forhåpentlingvis (om hun kommer før eller til termin). Jeg flytter også 1 mai, altså nå til fredag, og det skal bli så utrolig godt! Mye å se frem til denne mai-måneden, kan nesten ikke vente ♥  


kommentarer: 1Update

 • Skrevet 14.04.2015
 • Klokken 22:12

Hei! I dag har jeg fått mer ut av dagen, enn jeg trodde jeg hadde orket. Jeg stod ikke opp før 11.30 tiden på morningen i dag, og hadde en ikke-så-bra natt. Jeg våkner så mye om nettene i det siste, og natten som var nå våknet jeg 7 ganger. I tillegg har jeg hele dagen i dag løpt opp og ned på do for å tisse hvert 10 minutt, og det er ikke tull. Det er så slitsomt, og skjønner ikke at det går an.

Etter at jeg stod opp, spiste jeg litt frokost og brukte litt tid til rydding. Så fikk jeg litt besøk, og etter det slappet jeg av litt, og fortsatte å rydde etter det. Er akkurat ferdig, og ligger rett ut. Da jeg ryddet ble jeg sittende å titte litt i fotoalbum fra jeg var liten, og jeg syns det er så rart å se hvor liten jeg selv har vært. Så store forandringer! Utrolig hvordan vi vokser egentlig, haha.

Nå skal jeg straks gå i dusjen, så lage litt kveldsmat og deretter legge meg. I morgen skal jeg fortsette å rydde og pakke litt til flytting, om jeg orker da selvfølgelig! Prøver å ikke presse meg selv til å gjøre ting "kroppen sier nei til" og som jeg egentlig ikke orker. Det er jo bare 1,5 mnd igjen til termin, og vil gjerne slappe av så mye som mulig innen den tid, men ting må jo gjøres også selvfølgelig. Er ikke bare-bare å pakke ned alle ting og flytte. Er så mye ting, og spesielt småting, som jeg må titte gjennom og mye som skal kastes som jeg ikke har bruk for lenger. Er ikke noe vits at jeg drar med meg ting jeg ikke har noe nytte av. Klær og sånt tenker jeg å begynne å pakke ned i løpet av neste uke. Føler det er så mye som må gjøres, og gruer meg til å gjøre alt i tilfelle jeg ikke orker rett og slett, men alikevel må. Har ikke skaffet meg vaskemaskin enda heller, så alt babytøy må pakkes ut av eskene og vaskes, for så å pakkes ned igjen. Blir godt å bli ferdig med all flyttingen, og bare kunne sette meg tilbake og slappe av frem til termin, da jeg er ferdigflyttet.

 

 


kommentarer: 0Uforventet hjemreise

 • Skrevet 31.03.2015
 • Klokken 21:32

Hei, og god kveld! Som jeg skrev for et par dager siden hadde jeg fått høyt blodtrykk, så jeg kanskje ikke fikk dratt til Polen. Men da jeg dro til legen i går tidlig, var det gode nyheter ettersom blodtrykket hadde sunket, så jeg fikk dra! Ble utrolig letta! Dagen brukte jeg til litt pakking, og jeg dro -enda formen ikke var helt på topp. Tenkte selvfølgelig at formen skulle bli bedre, noe den ikke ble! På flyplassen, gjennom flyturen og etter flyturen var jeg fortsatt ganske svimmel og i dårlig form, så jeg tok tidlig kvelden. De andre dro ut å spiste, mens jeg ikke følte jeg hadde energi til å reise meg opp av sengen engang. Sov få timer på natten også.

På morgenen i dag følte jeg meg bittelitt bedre, og bestemte meg for å bli med de andre på senteret her, det som var planen. Jeg følte meg tappet for energi allerede i taxien på vei til senteret, og etter å ha vært i 1 butikk klarte jeg ikke mer. Ble sittende resten av tiden for det meste. Følte meg helt forferdelig og klarte såvidt å holde meg på beina, trodde nesten jeg skulle gå rett i bakken. Etterhvert dro vi tilbake til leiligheten, og jeg har ligget rett ut i senga siden det. Orker rett og slett ingenting. Har både spist og drukket godt, og prøvd å slappe av mye for at jeg skulle bli bedre.

Ligger fortsatt rett ut, og sovner nok om ikke lenge -forhåpentligvis. Skulle egentlig dra hjem på lørdag, men siden formen er så dårlig ordnet vi det sånn at jeg heller drar hjem i morgen i steden. Er ikke noe moro å ligge rett ut her inne når jeg er i så dårlig form som jeg er, og de andre vil jo ut å gjøre ting, noe jeg skjønner veldig godt. Det ville jo jeg også, men det gikk ikke helt etter planen pga jeg ikke er i form til noe. Vil jo ikke ødelegge for de andre heller, også tenker jeg det er lurt å få kommet meg hjem og dratt til legen igjen. Syns det er rart jeg føler meg så forferdelig dårlig da jeg har vært hos legen, tatt prøver og sjekket og alt viste seg å være bra. Men det følger kanskje med graviditeten? Ille kjedelig å ligge kvalm, svimmel og tappet for energi, midt i ferien, hvertfall.

Dette blir første gang jeg flyr helt alene, og jeg gruer meg helt forferdelig. Gruer meg til å være på en ukjent flyplass helt alene og finne frem til riktig sted, óg for å dra alene da formen er som den er. Men håper alt går bra. Ille kjedelig at det ble sånn her, men må jo tenke på formen og hva som er det beste for meg og lille i magen nå. Tenker det blir bra å komme hjem og håpe på å bli i bedre form så fort som mulig.


kommentarer: 0Wishlist from Name It

 • Skrevet 17.02.2015
 • Klokken 14:57


Øverst: Rosa body her - Bukse her - Genser/topp her - Hårbånd her
Nederst: Body her - Bukse her - Lue her


Øverst: Body her - Bukse her
Nederst: Genser/kjole her - Bukse her


Øverst: Body her - Strømpebukse her - Sokker her
Nederst: Body her - Strømpebukse her - Sokker herBody her - Bukse her - Genser her - Hårbånd her 
I dag er heller ikke formen helt på topp, så har for det meste bare lugget rett ut. Derfor har jeg brukt litt tid av dagen på å titte litt på babytøy på nett. Liker å forberede meg litt på hva som skal kjøpes inn snart. Kommer jo ikke til å handle alt av tøy som jeg ser og har lyst på, for det handler jo ikke bare om hva jeg vil ha, også er det ikke noe vits å kjøpe inn for mye i starten heller, men selvfølgelig vil jeg kjøpe inn i flere størrelser så hun har noe å vokse i, og så vi har det klart også! Jeg elsker jo å bruke tid på å titte på babytøy og forberede meg. Det er moro, men også veldig rart å tenke på at nå er det min egen baby jeg skal handle til. Det er jo ikke så lenge til hun kommer heller! ♥ 

 


kommentarer: 0Rolig mandag

 • Skrevet 16.02.2015
 • Klokken 14:58I dag har jeg nok en rolig mandag! Stod opp kjempe tidlig, dro i møte, deretter ut å spiste lunsj med mamma, så var vi ute å handlet litt. Da jeg kom hjem ryddet jeg litt her. Er ikke så lenge siden jeg kom hjem. Nå ligger jeg rett ut i sofaen med te og serie på skjermen. Føler meg så utrolig sliten og trøtt i dag, så forundrer meg ikke om jeg kommer til å duppe av litt midt på dagen heller! Føler meg slækk i formen rett og slett, så da er det deilig å tilbringe det som er igjen av dagen og kvelden inne under pledd. Legger meg nok tidlig i kveld også.


kommentarer: 0Helgen

 • Skrevet 15.02.2015
 • Klokken 18:07

Da er denne helgen over, og ferien starter! Kan ikke si det har så stor forskjell å si for meg, ettersom jeg ikke går på skolen akkurat nå. Uansett -Helgen har hvertfall vært ganske bra! På fredag dro jeg og noen fler ut på bowling, og deretter dro vi å spiste litt. I går, på valentinsdagen, var jeg med jentene hos Rebecca hvor vi koste oss med pizza og jentefilm! Var fort trøtt og utslitt så tok tidlig kvelden i tolv-tiden. I dag har jeg hatt besøk her hele dagen, sett på film, kost oss med vafler og snakket. Hatt en veldig koselig helg ♥ 

I ferien har jeg egentlig ikke så mange planer. Har et par møter på mandag og onsdag, men utenom det så er ingen planer lagt enda. 

 


kommentarer: 0Good morning

 • Skrevet 06.02.2015
 • Klokken 13:24
God morgen! I dag sov jeg helt til klokken halv tolv, og godt var det! Stod rett opp, ryddet litt og laget litt frokost. Nå ligger jeg i sofaen med en kopp te og serie på skjermen! Orker nok ikke å gjøre så veldig mye i dag, ettersom formen ikke er helt på topp. Begynner å bli så forkjøla, og har veldig vondt i hodet. Får håpe det verste går over utover dagen så jeg er i form til i morgen. I morgen kommer Rebecca, så skal vi ha jentekveld her, og kose oss med film, pizza og kake/muffins. Så det skal min lørdags formiddag gå til; kake -og pizza baking. Nå skal jeg fortsette å ligge å late meg på sofaen, og snart starte på middag om ikke så altfor lenge. Skal lage brokkolisuppe i dag, deilig!


kommentarer: 0Wishlist

 • Skrevet 05.02.2015
 • Klokken 21:22


1.Armani sett her 2.Armani jumpsuit her 3.Armani kjole her 4.Ralph Lauren dress her1.Ralph Lauren jumpsuit her 2.Ralph Lauren body her 3.Blå kjole her 4.Ralph Lauren kjole her


Jakke her - Bukser her - Luer her - Sko her - Bodyer her

Jakke her - Bukse her - Sko her - Lue herPysjamas 2 sett her - HelloKitty pysjamas her


kommentarer: 0Deilig mandagskveld

 • Skrevet 02.02.2015
 • Klokken 21:58
For en mandag sier jeg bare! Stod opp, ryddet litt og satt på en klesvask, og deretter spiste frokost. Etter det slappet jeg av litt, dro å handlet og så laget jeg litt middag. Og det er vel det eneste fornuftige jeg har gjort i dag, haha! Har for det meste bare slappet av i sofaen med te, serie og tente lys hele kvelden.

Nå ligger jeg rett ut i sofaen og venter på Lejla. Hun skal overnatte. Er kjempe trøtt allerede, så vi tar nok kvelden om ikke så altfor lenge også. I morgen tidlig skal jeg og Alise kanskje en liten tur til Fredrikstad, så da er det like greit å legge meg tidlig for å få nok søvn. Utover dagen har jeg andre ting jeg må få ordnet, så blir egentlig en full dag i morgen, og godt er det! Nå som jeg ikke går på skolen lenger er det så lite å gjøre, men skal jo ikke klage, for under 4 måneder er jeg mamma på heltid og kommer til å ha nok å gjøre da! Greit å utnytte det å kunne slappe av mye å sove hvor lenge jeg vil, da jeg enda kan.


kommentarer: 0For en uke!

 • Skrevet 26.01.2015
 • Klokken 09:10

For en uke det har vært! Midt i uka ble jeg i dårlig form, og lå rett ut i 2 dager, og sovnet til og med midt på dagen, noe jeg vanligvis aldri gjør! Det er da jeg merker at formen ikke er på topp. Heldigvis gikk det over, og nå er formen så og si bra igjen. Det eneste er at jeg har begynt å bli litt forkjøla, men det er ikke så rart med det været som har vært de siste dagene. Her om dagen ble det plutselig masse minusgrader og masse snø. Det var helt forferdelig å kjøre, og jeg har for det meste holdt meg inne etter at jeg merket hvor glatt det var. Det er så ubehagelig å kjøre når det føles som man skal skli av veien hvert sekund. Føler meg ikke trygg på å kjøre når det er så glatt, og hvertfall ikke med lille jenta i magen. Det kan gå veldig galt. Så når det er så glatt noen dager, så unngår jeg heller å kjøre, med mindre det er skikkelig krise. 

Den uken som har vært har sparkene kommet mye sterkere og oftere! Det er en så god følelse å kjenne at hun har det bra der inne ♥ Kan se sparkene både på utsiden av magen og kjenne dem med henda. Det er så tydelige spark nå at andre også kan se og kjenne dem. Beste følelsen i verden! Man ser tydelig på magen at den har vokst, og det er utrolig moro! 
 


Bildet er tatt i går (22u+4d) 


I dag er jeg tidligere oppe enn vanlig, ettersom jeg skal i et møte klokken 10. Etter det skal jeg til legen. Resten av dagen tenker jeg å bruke til å rydde litt og sette på en klesvask, og deretter tenne lys og legge meg under pleddet med en kopp te og film! Det er jo passende vær til det nå. Regnet pøser ned ute! 

 

Ha en fin dag videre!  

 

 

#gravid #uke22

 


kommentarer: 0På listen

 • Skrevet 21.01.2015
 • Klokken 21:19

Nå er det snart på tide å begynne å handle inn litt til lille prinsessa. Jeg selv er veldig glad i rosa, hvitt og kremhvitt, så jeg kommer til å handle mye i de fargene, og ettersom det er en liten jente vi venter, så passer jo rosa perfekt også! Hadde ikke handlet inn mye rosa om jeg hadde ventet en liten gutt. 

Jeg har allerede vært litt på nettet og funnet litt klær jeg vil kjøpe. Mest fra Nameit og H&M. Dette er noe av hva som er i handlelisten sålangt:  

 


Gleder meg masse til å handle inn alt, og til alle forberedelsene. Er jo masse som må handles inn, og jeg tenker det er på tide å begynne med det snart. Har kun kjøpt 2 bodyer og noen sokker nå. Kommer ikke til å handle inn alt i de minste størrelsene heller, kommer også til å handle inn litt større størrelser så vi har det til hun vokser noen str også. 
 


kommentarer: 0Godt nyttår!

 • Skrevet 31.12.2014
 • Klokken 17:02

Da er nok et år over, og godt er det! I natt går vi inn i et nytt år, med nye muligheter og masse godt i vente. Har hatt en god slutt på dette året, og håper året starter bra også. Slik ting er nå, så ser jeg ikke noen grunn til at det nye året skal starte dårlig. 

Jeg skal ut å feire i kveld/natt med venner og bekjente. I år blir det ikke noe alkohol på meg, det sier egentlig seg selv. Men det hindrer meg ikke i å ha det moro og ha en bra feiring selvom! Ser frem til en super nyttårsfeiring og et godt nytt år ♥ 

Godt nyttår! 


kommentarer: 0Julen 2014

 • Skrevet 28.12.2014
 • Klokken 12:20

Litt sent innlegg, men har ikke hatt så mye tid til blogging den siste uken. Julen er over for denne gang, og godt er det, haha! Hadde en super julaften, og fine romjulsdager. Nå gleder jeg meg bare til et nytt år, hvor så mye bra venter. Litt rart å tenke på at dette var den siste julen "alene". Tenk at til neste jul har jeg et barn på 7mnd med på julefeiringen og. Ser allerede frem til det!  

Allerede i morgen skal vi på ultralyd. Blir moro å se lille i magen igjen, og hvor mye han/henne har vokst siden sist. Vi får som sagt også vite kjønnet i morgen, og det blir utrolig spennende! Jeg skal ha med meg søsteren min og Caroline, som venter utenfor. Pappaen til barnet skal også være med. 

I dag er jeg forresten 20 uker på vei. Men i morgen på ultralyden får vi vite mer nøyaktig hvor langt jeg er på vei, og en mer nøyaktig termindato. For å være ærlig så tror jeg ikke jeg er lenger enn 19 uker, men hører jo på jordmor helt til ultralyden sier noe annet. Magen min har vokst mye mer nå, og jeg merker masse aktivitet i magen. Mest da jeg slapper av, og mest på kvelden når jeg har lagt meg for å sove, blant annet. Formen min har vært ganske bra, men har vært den del sliten og trøtt. 
 

kommentarer: 0Kosthold og svangerskapet

 • Skrevet 23.12.2014
 • Klokken 13:04

I det siste har jeg vært fryktelig dårlig til å spise sunn mat. Før tenkte jeg ikke så mye over det, og spiste jo vanligvis en del grønnsaker og frukt før jeg ble gravid, og det gjorde jeg mye frem til for noen uker siden også. Da begynte jeg brått å få lyst på McDonaldsmat hele tiden, og det er jo ikke bra i det hele tatt. Har merket hvor mye det går utover formen min når jeg spiser usunn mat over lenger tid. Uken som var spiste jeg på mcdonalds 7 dager på rad, flere ganger om dagen. Og jeg ble forferdelig trøtt og sliten. Prøver å snu litt om igjen nå, men det er vanskelig å la vær å spise noe som jeg brått får så innmari lyst på nå.

Er det noe jeg er flink til nå, er det å spise frokost. Jeg er veldig nøye med at når jeg står opp, så må jeg få i meg det jeg og babyen trenger. Jeg tar tran og folsyre (som er anbefalt for gravide) hver morgen da jeg våkner. Jeg prøver også å få i meg litt melk/biola, appelsinjuice (c-vitamin) og enten en brødskive (grovt brød) eller havregryn. Og det går vanligvis i rutine helt av seg selv da jeg står opp. Så akkurat dagens første måltid er ikke noe problem. Det med at jeg har blitt hekta på mcdonald mat, har jo skjedd de siste par ukene nå, og har ikke vært det tidligere, så håper det går over og at det bare er en periode som er sånn. Er jo kjedelig å være sliten, trøtt og ha lite energi hele tiden.

 

Men bortsett fra all den usunne maten som bekymrer meg litt, så er jeg stolt over meg selv for hvordan jeg har forandret meg ellers i svangerskapet hittil og. Hører og fra andre at de ser store forandringer og at de er stolte, og det er godt å høre! Jeg har blant annet sluttet å snuse, jeg røyker ikke, drikker ikke alkohol, jeg tenker annerledes, jeg prøver så godt jeg kan å gjøre det beste for barnet og jeg har ellers et sunt og friskt svangerskap. Jeg mener det at når jeg tok valget om å bli mamma, så tok jeg også valget om å måtte slutte å snuse, feste og gjøre de vanlige tingene jeg pleide å gjøre. Da tok jeg et valg om en ny start, og jeg er stolt over meg selv for at jeg får det til som jeg gjør. Jeg leser også svangerskapsbøker, babymagasiner og lignende for å forberede meg så godt som mulig. Jeg vil jo få en så god start med barnet som mulig, og jeg mener det er godt å kunne lese litt og lære litt så man blir bedre forberedt.


kommentarer: 0Til den lille

 • Skrevet 14.12.2014
 • Klokken 19:49

I det siste har jeg tittet litt på nettet på ulike ting jeg kommer til å måtte kjøpe etterhvert, som vogn og annet utstyr til den lille. Jeg har så og si bestemt meg for hvilken vogn det blir. Får vi jente, blir det mest sannsynlig denne vognen. Får vi gutt, blir det mest sannsynlig denne. Det er så utrolig mye som må handles inn etterhvert, jeg syns det er litt tidlig å starte enda men er nok ikke så lenge til jeg begynner å handle inn litt smått. Navn har vi også tenkt på, og har kommet frem til to navn vi vil bruke, men det kan jo fort endre seg. Jeg har ikke endret mening om hva jeg tror jeg har i magen, jeg har fortsatt en skikkelig følelse om at det er en liten gutt der inne ♥ Er bare et par uker igjen til vi får vite! 

 


kommentarer: 0Det negative

 • Skrevet 10.12.2014
 • Klokken 20:48

Før jeg ble gravid likte jeg veldig godt å rydde, vaske og ordne her og sånt, men nå i det siste har jeg ikke hatt energi til å rydde engang nesten. Før kunne jeg brått få lyst til å rydde og vaske hver dag -hvertfall annenhver dag, og jeg koste meg mens jeg ryddet og vasket. Det var min måte å føle meg bedre på. Å slite meg ut med rydding og vasking, så bare sette meg ned å slappe av etterpå. Nå er det bare stressende og slitsomt og sortere tøy og re sengen. Men jeg må presse meg selv til det innimellom uansett, for jeg klarer ikke å få slappet ordentlig av i kroppen hvis det er mye rot rundt meg.

Noe annet jeg liker godt å gjøre er å lage mat og bake. Jeg storkoser meg på kjøkkenet, og ser ikke på det som slitsomt -men moro. Jeg kunne tenke at ", vil jeg finne på noe å lage", og jeg laget enten ting fra oppskrifter, eller laget mitt eget, og jeg elsket det. Nå har jeg nesten ikke energi til å stå på kjøkkenet å lage mye mat og bake lenger. Jeg orker ikke rett og slett, og jeg har i det siste blitt ofte litt småkvalm av forskjellig matlukter. Så det er noe jeg syns er veldig kjedelig. 

Det er nettopp dét jeg syns er negativt med å være gravid. At jeg blir fortere utslitt enn jeg vanligvis pleier, jeg orker mindre, og at jeg ofte blir kvalm av å lage mat og bake. Det vil si at jeg syns det er dumt at jeg ikke får gjort det jeg liker å gjøre, og det som får meg til å føle meg bedre, fordi jeg blir så fort utslitt og kvalm av det. Det kan jo hende det bare er sånn i en liten periode, og det håper jeg! Men om man ser bort ifra den ene negative tingen her, så har jeg ikke noe annet enn positivt å si om å være gravid (hittil, haha). Det er så mye å se frem til, og så masse å glede meg til! Å oppleve at et barn vokser i magen, kjenne det og føle det. Å være gravid er en god følelse.

 

 


// Instagram: Malinchristinef

 
kommentarer: 0Kalde vinterdager

 • Skrevet 10.12.2014
 • Klokken 09:54

Nå har de kalde vinterdagene kommet, og det er ordentlig surt ute nå! Da er det bare deilig å ligge inne under pleddet med en kopp kakao/te, kokosmakroner og en god serie på tv. I natt var det skikkelig storm ute, og jeg trodde det kom til å ta en evighet før jeg skulle klare å sovne, men utrolig nok så mente både jeg og Lejla at vi begge sovnet med en gang i går, og at vi ikke har sovet så godt på lenge. Våknet ikke én eneste gang i løpet av natten heller. Våknet for snart en time siden, og skal hvert øyeblikk gå ned å lage noe frokost og te. 

I 12-tiden kommer Rebecca, så tenkte jeg å lage eplekake så vi får kost oss med det! Så blir det vel noe lunsj også. Jeg prøver jo å spise ofte, men mindre porsjoner, så jeg får i meg nok mat. Hvis jeg ikke får i meg frokost på morningen, blir jeg skikkelig kvalm. Sånn har det blitt etter jeg ble gravid. Men nå er jeg småkvalm når jeg våkner, og hvis jeg ikke spiser frokost da så blir jeg forferdelig kvalm. Både frokost, lunsj, middag og kveldsmat er viktig for at jeg skal unngå kvalme. Jeg spiser også en tallerken med frukt nesten hver dag, for at jeg skal få i meg nok. Elsker frukt, så det er et ekstra pluss. 

// Bildene er tatt i går

 


kommentarer: 0Kveldskos

 • Skrevet 09.12.2014
 • Klokken 21:03

Nå sitter jeg i pysj under pleddet å koser meg med middag. Laget løvbiff, pommes frites og stekte tomater i dag, deilig! Og selvfølgelig en kopp solbærtoddy ved siden av. Så mens jeg spiser, er Prison Break på skjermen. Startet hele serien på nytt for litt siden, nok en gang. Har ikke telling på hvor mange ganger jeg har sett hele serien, men det er en del, og blir aldri lei.

Senere kommer Lejla, så blir det litt jentesnakk, sikkert film og overnatting. Koselig ♥ Frem til det skal jeg bare legge meg ned å glo på skjermen, er helt utslitt. Har hatt en full dag og ting å gjøre mesteparten av dagen. Blir så fort sliten for tiden, og det er ikke en bra ting.Ha en fin kveld videre!


kommentarer: 0Mye planlegging og mye å se frem til

 • Skrevet 04.12.2014
 • Klokken 17:29

I løpet av det nye året som kommer, har jeg utrolig masse å se frem til! Ikke bare skal jeg bli mamma, men jeg flytter ut for meg selv også. Det kommer jeg til å gjøre før barnet er født, forhåpentligvis får jeg ordnet det i løpet av de neste mnd etter nyttår. Problemet med leilighet er at jeg vil ha en passelig leilighet i Sarpsborg, og ikke hvor som helst i Sarpsborg heller. Den må ikke være for liten, men absolutt ikke overdrevent stor heller. Prisen har også mye å si. Jeg må ha god plass til både meg og barnet, og jeg trenger å ha en lys leilighet. Jeg føler meg mest komfortabel rundt lyse ting, ikke mørke, haha! Tror det eneste mørke jeg har på rommet mitt er tv-en, så en lys leilighet med lyse møbler må jeg ha. Jeg er også veldig, veldig glad i masse puter, pledd, lys og annet tilbehør. Hekta! Får prøve å gjøre det beste ut av det når den tiden kommer.

Blir veldig inspirert av å titte rundt på nettet, men jeg tror det blir vanskelig å finne en leilighet jeg virkelig kunne tenkt meg, i Sarpsborg. Men jeg får bare ta det jeg kan som er greit nok for meg, det er jo sikkert ikke så lett å få en ganske fin leilighet i Sarpsborg som ikke er superdyr. Jeg må jo også kjøpe inn ting til leiligheten. Jeg har en del fra før, så jeg trenger mest sånne småting til bad som håndklær osv, ny sofa (enten hjørnesofa, eller en 2-seter óg en 3-seter, og småting til kjøkken. Oppvaskmaskin er ikke noe jeg kommer til å prioritere som det viktigste med det første tenker jeg. Men et ikke-for-lite kjøkken er et pluss. Jeg elsker jo å lage mat og bake, så jeg vil bo i en leilighet hvor jeg kan lage mat uten at det skal bli trangt og ubehagelig. Har en følelse av at det kan bli veldig vanskelig å finne en passelig leilighet, haha! Kan jo hende jeg bare må flytte i en jeg ikke hadde tenkt meg i det hele tatt også. Når det gjelder soverom, er det helt greit å bare ha 1. Barnet trenger ikke eget soverom med det første, så et soverom er helt fint. 

 

Er jo alltid lov å drømme! Enten vil jeg ha "tema" som er kremhvitt, beige og varme farger, eller så vil jeg ha kald hvitfarge og lyse farger, eller en blanding av hvit og rosa ♥ 


kommentarer: 1Christmas spirit

 • Skrevet 03.12.2014
 • Klokken 14:58I dag har jeg en skikkelig trøtt-og-sliten-dag. Sov så dårlig i natt, og er helt utslitt. Måtte opp tidlig, så var jeg i møte, så har jeg vært hjemme å ryddet litt siden det. Nå venter jeg på Lejla, så skal vi dra ut å handle litt. Det er skikkelig kaldt ute i dag, føler meg som en ispinne etter et par minutter utendørs. Ingen tvil om at det er vinter hvertfall! Så er det snart jul. Jeg fikk veldig tidlig julestemning i år, og startet med julepynting allerede i oktober, haha! Håper bare på skikkelig snø snart, sånn at jeg får litt ekstra julestemning. Har ikke begynt å handle julegaver enda da, akkurat det er jeg sent ute med. Tenkte å få gjort det i løpet av neste uke. Men nå får jeg klappe igjen macen å gjøre meg klar til Lejla kommer å henter meg! Ha en fin dag videre ♥ 


kommentarer: 2Svar på spørsmål

 • Skrevet 02.12.2014
 • Klokken 22:41

Her kommer svarene på de spørsmålene dere har stilt! Var veldig mange like spørsmål, og har prøvd å svare så godt jeg kan på de fleste.  


Hvem er faren? 
- Kommer ikke til å nevne noen navn på bloggen. Det jeg kan si er at det er en jeg var i et tidligere forhold med.  


Hvorfor valgte du å beholde barnet? 
- Jeg s
kulle på en tidlig ultralyd for å finne ut hvor langt jeg var på vei. Men da så vi ingenting på skjermen, og legen sa at han trodde jeg hadde mistet det, spontanabort. Det var først da jeg innså hvor mye jeg ville beholde. Og jeg bestemte meg der og da for at hvis jeg ikke har mistet det, så vil jeg beholde det. Han ba meg ta noen blodprøver og komme tilbake en uke senere for å se igjen. Og når jeg kom tilbake, så så vi fosteret, og han sa at jeg var ca 5 uker på vei da. Jeg ble skikkelig letta. Jeg tok da valget om å beholde, og jeg har ikke angret et sekund på det siden. Jeg følte det var det riktige for meg, å beholde barnet. 

 

Kan du si noe om hvilken rolle faren kommer til å ha i forhold til barnet? 
-  Han kommer til å ha en papparolle og være der. 


Kommer faren til barnet til å hjelpe deg med babyen? 
-  Ja, men er jo jeg som kommer til å ha barnet mest, og blir jo mest alene 


Hvordan tok faren det når han fikk vite om det? 
-  Han tok det ille i begynnelsen, og var veldig redd, akkurat som jeg var. Men han har taklet det mye bedre med tiden, og det blir bedre og bedre


Syns du ikke selv at du er litt for ung?
- Jeg er jo veldig ung, og det er ikke sånn her jeg hadde planlagt at livet mitt skulle bli. Men jeg tenker det at, når man har bestemt seg for å klare noe så skal man gjøre sitt beste og gi alt og klare det også. Og jeg tror ikke alder har så mye å si. Jeg tror man kan være en like god mamma da man er 19år som det man er når man er eldre. Og jeg er veldig ung ja, men det betyr absolutt ikke at jeg ikke skal klare å bli en bra mamma fordet. Føler du ikke at du mister mye av ungdomstiden din?
- Nei, egentlig ikke. Jeg tenkte mye på det i begynnelsen, men tenkte at jeg har allerede gjort så masse i livet mitt, og vært med på mye og hatt det moro! Og jeg føler meg klar for å "gå videre" på en måte. Og jeg mener at det å få et barn i tidlig alder ikke ødelegger "ungdomstiden". Selvom man har et barn kan man ha det moro en sjelden gang i blandt etterhvert, men jeg tror ikke det er det første jeg kommer til å prioritere da jeg har et barn. Før jeg ble gravid var jeg en del ute å festet, og ble ganske lei etterhvert. Og nå som jeg ikke har festet på en stund, merker jeg hvor deilig det er å bare ha rolige helger i steden. Jeg ser ikke på det som å miste ungdomstiden min, men å starte på "et nytt kapittel". Jeg får mye mer glede ut av å ha barnet mitt, enn å fly rundt å feste i helgene. Gleder du deg? 
-  Ja, gleder meg utrolig masse!! 

 

Hva syns faren om at du valgte å beholde barnet?
- Han likte ikke valget jeg tok i det hele tatt, men han har vært mer støttende etterhvert da han faktisk innså hva det var som skal skje. Det tok han en stund å innse det. Har du et godt forhold til faren?
- Vi kommer for det meste overens, men vi har våre diskusjoner og uenigheter vi som alle andre. Det eneste forholdet jeg og faren har, er at vi kommer til å ha et felles barn 


Hvor gammel er faren? 
- 17 

 

Når får du vite om det er gutt eller jente?
- Det får jeg vite på den neste ultralyden som er 29desember. Altså under 1 måned til!  

 kommentarer: 1Spørsmål?

 • Skrevet 01.12.2014
 • Klokken 22:14

 

Tenkte å ha en liten runde hvor dere kan stille spørsmål og spørre om hva dere vil. Så hvis det er noe du lurer på, så kan du skrive det i kommentarfeltet. Jeg svarer i løpet av uka, men lover ikke å svare på alt ☺

 

 

Ha en super kveld videre! 


kommentarer: 6God start på dagen!

 • Skrevet 28.11.2014
 • Klokken 11:15

God morgen! Er ikke så altfor lenge siden jeg stod opp, og er enda altfor trøtt. Sover så dårlig noen netter, og våkner flere ganger om natten, pluss at jeg våkner nesten i 8 tiden hver morgen og bare ligger å sløver i senga til klokken 10. Føler jeg får dårlig med søvn for tiden. Men kommer meg opp! Nå har jeg akkurat spist frokost og kost meg med litt gløgg, og lagt meg med en koselig disneyfilm på skjermen. God start på dagen! 

Nå er det altså helg, noe som ikke har noe å si for min del, haha. I kveld skal jeg og Mary på kino å se den nye Hunger Games filmen, det blir koselig! Vet ikke om jeg drar hjem etter det, eller om jeg blir med til henne. I morgen skal jeg bruke dagen til rydding, og kvelden hos Alise. Har bestemt meg for å prøve å legge meg tidlig i helgene også, for å få så bra søvn som mulig. Problemet mitt er at jeg er veldig mye sliten og blir veldig fort trøtt, men jeg sover dårlig. 

 

 

Men over til noe annet, så har jeg fått noen spørsmål om blant annet hvem faren til barnet er, og hvorfor jeg bestemte meg for å beholde det. Hvem faren er kommer jeg ikke til å skrive noenting om på bloggen, men hvorfor jeg bestemte meg for å beholde kan jeg skrive i et eget innlegg etterhvert. 

 


kommentarer: 1Hverdag, svangerskap og alt mulig annet

 • Skrevet 23.11.2014
 • Klokken 22:45

Hei! Jeg heter Malin, er 18 år, fra Sarpsborg, og gravid. Så det er blant annet det bloggen kommer til å handle om; Svangerskapet, hverdagen og alt mulig annet! Jeg har blogget tidligere, men da hadde jeg så lite tid til det så jeg sluttet helt. Men nå som jeg ikke går på skole lenger, så tenkte jeg det var greit å starte igjen også. Pluss at det er mer å skrive om enn bare en kjedelig hverdag, altså svangerskapet og tiden fremover. Nå er jeg forresten i uke 13, og på tirsdag er jeg 14 uker. 

 

Spennende tid fremover! Gleder meg masse ♥ 


kommentarer: 3New blog

 • Skrevet 23.10.2014
 • Klokken 21:21

New blog
Test 


kommentarer: 0hits