Smertehelvette, oppdatering

  • Skrevet 05.06.2015
  • Klokken 17:47

Ja, nå kan jeg si jeg kjenner på det å ha vondt. Hadde time på sykehuset i dag kl 14.00 på overtidskontroll. Da vi kom inn skulle legen først sjekke åpningen, og holdt på "der inne", noe som var fryktelig ubehagelig. Aner ikke hva hun gjorde, men noe var det i hvertfall. Legen sa også at jeg hadde 2cm åpning. Rett etterpå skulle jeg til rommet ved siden av for å ta ctg registrering, og da begynte riene. Da de kom inn for å se på registreringen sa de "Du har rier du nå jo", og jeg spurte om det er det jeg har kjent nederst i ryggen og tenkte "Dette gjør jo ikke vondt, så det blir nok ikke noe problem". MEN på veien hjem ble det verre, og jeg håpa at det ikke skulle bli verre, selvom det egentlig ikke var såå ille akkurat da. 

Da jeg kom hjem gikk jeg rett inn på rommet for å prøve å sove litt, i tilfelle noe skjer i dag, så jeg hvertfall får litt søvn før det. Det var da det startet skikkelig. Helt siden jeg kom hjem har jeg lagt i sengen med forferdelige rier. FORFERDELIGE. Jeg ligger rett ut og gråter av smerte. Dette er visst mye verre enn jeg tenkte tidligere i dag. 

På kontrollen sa de først at jeg har time til onsdag for å bli satt i gang hvis det ikke skjer noe før det. Etter ctg-registreringen da de så jeg hadde rier, sa de før vi dro, at kanskje jeg kommer inn igjen om noen timer bare. Så noe skjer nå. Forhåpentligvis har vi lille Jennie innen et døgn. I skrivende stund lurer jeg på hvor lenge jeg kommer til å klare disse smertene, men jeg har jo ikke noe annet valg. 

Oppdaterer mer senere. Nå skal jeg bruke resten av dagen på å prøve å komme meg gjennom disse riene, og håpe på at Jennie kommer så fort som mulig! 

 


kommentarer: 3
Hanne

05.06.2015 kl.18:56

Masse lykke til under fødselen!

Beritelise Aadalen

06.06.2015 kl.16:23

Regner med at fødselen kanskje er over nå? :) Håper det går bra! Gleder meg til neste oppdatering :)

Navn

07.06.2015 kl.21:11

Kjenner du mange gravide eller med barn? Vet om noen på din alder fra sarp slm har en baby?

Legg igjen en kommentar

hits