Uke 41+1: Fem dager over termin

  • Skrevet 04.06.2015
  • Klokken 19:47

Hei! Nå er jeg allerede hele 5 dager over termin, og kan ærlig si jeg er passe lei av å gå å vente nå! De nærmeste dagene før termin føltes lange nok, men disse dagene etter termin føles så mye lenger. Våkner masse om nettene, får mer og mer vondt i korsryggen, mensmurringer og mye nedpress. Jeg merker også at jeg føler meg mye mer sliten nå. Jeg legger meg tidlig, sover lenge, og blir fort trøtt midt på dagen igjen. Jeg føler meg klar for å få henne ut nå, men hun føler visst ikke det samme, haha! Hun liker seg litt for godt inne i magen kan man si. 

De ringte fra sykehuset i stad, så jeg skal dit i morgen på overtidskontroll. Da får jeg også en evt dato for å bli satt i gang, hvis hun ikke bestemmer seg for å komme av seg selv innen den tid. Krysser fingrene for at noe skjer innen et døgn! Men hvor mange ganger har jeg ikke sagt det? Haha. Er veldig spent på hva de sier i morgen. Om jeg får en tid til å bli satt i gang, eller om jeg bare får ny time til ny kontroll. Oppdaterer bloggen med mer om dette, i morgen. Det føles virkelig som at jeg skal sprekke hvert sekund, hele tiden. Nå har jeg også kommet til den tiden hvor jeg syns at det faktisk blir slitsomt og rydde og vaske. Jeg starter med det, og føler meg sliten etter kort tid og angrer for at jeg i det hele tatt begynte. Men ferdig med det -det må jeg bli! 

 

I natt sov Lejla her, og vi stod opp i 10-tiden. Så spiste vi frokost og slappet av litt før vi dro ut å kjøpte is, ettersom været har vært helt fantastisk i dag! Utover dagen dro jeg til mamma en tur, og der slåknet jeg rett ut på sofaen. Kom hjem igjen for ikke så lenge siden, og nå sitter jeg godt plassert ned i sofaen og nesten halvsover. trøtt er jeg. Vurderer nesten å gå å legge meg en times tid -igjen. Resten av kvelden har jeg ingen spesielle planer, annet enn å være hjemme å slappe av. Verste jeg vet er dager som dette, da jeg rett og slett ikke orker å gjøre så mye. Føler meg trøtt, sliten, men samtidig rastløs, på en gang. 

 


// Instagram-update fra den siste uken

 

 


kommentarer: 3
linn

05.06.2015 kl.02:45

Kan skjønne overtid er tungt!! Er selv i uke 36 og har endelig mer energi igjen ,men er noen dager man puster og peser som en bikkje haha<3 blir spennende og se hva de sier på sykehuset imorgen da,håper tuppa di vil ut snart, lykketil,klem<3

Mariann

05.06.2015 kl.11:26

Er selv 3 dager over termin i dag. Har overtidskontroll onsdag i neste uke, og er da 8 dager over. Håper lille bestemmer seg for å komme ut før den tid!

Iselin Renée

05.06.2015 kl.20:59

Lykke til fremover :)

Legg igjen en kommentar

hits