Uke 40 - Tre dager igjen til termin

  • Skrevet 27.05.2015
  • Klokken 11:20

Åååh, nå nærmer det seg termin skikkelig! Kun 3 dager igjen. Jordmoren sa jo for to uker siden at hun tror at jeg hvertfall ikke kommer til å gå over tiden, men det får vi jo se. I går trodde jeg nesten det var i gang, for de smertene jeg hadde, har jeg aldri følt noe lignende. Men de gikk over etter noen timer, og godt var det! Tanken på at smertene faktisk blir verre enn de var i går, er skremmende, for jeg tåler jo ingenting. Men skal komme meg gjennom det, det er jeg bestemt på! Har jo ikke noe annet valg heller, haha. Får tenke det mest positive og prøve å gjøre mitt beste gjennom det. Spørs om hun kommer før termin eller på termin, eller om hun vil ligge i magen litt lenger. Strekkmerkene pøser på, og jeg vokser og vokser. Passer ikke de fleste gravidklærne mine lenger heller, så går for det meste i joggebukse og pysj med mindre jeg skal ut å gjøre noe "viktig". 

De siste dagene har jeg slitt enda mer med søvnen. Våkner nesten hver/annenhver time hver natt, og klarer ikke sove lenge heller. Føler jeg bruker så mye energi som jeg ikke får "samlet opp igjen". Må jo ha det rent og ryddig rundt meg hele tiden, og det sliter meg nesten ut. Men jeg føler det er godt å bli så sliten og kunne sette meg ned litt etterpå. 

I natt sov Lejla her, og hun stod opp først siden hun skulle til frisøren. Var ikke så lenge etter før jeg stod opp også. Etter at hun hadde dratt, spiste jeg også litt frokost, redde sengen, satt på klesvask, vasket litt rundt omkring, hang opp klær, ryddet, og fikk vannet blomstene -noe jeg egentlig skulle gjort for 2 dager siden, haha. Så har allerede fått gjort en del! Om en times tid kommer bestefar å henter meg, så skal jeg på den siste jordmorkontrollen. Denne gangen skal jeg dra alene på kontrollen. Jeg tørr ikke kjøre selv nå så nærme termin heller, i tilfelle jeg plutselig får vondt og det skjer noe, og den sjansen vil jeg ikke ta. Og da er bestefar snill å kjører meg. Lurer på hva jordmoren sier denne gangen, om hun fortsatt tror jeg ikke kommer til å gå over tiden. Men det er det vel ingen andre enn lille Jennie som er i magen, som bestemmer. Føles hvertfall ut som det skal skje noe snart. Blir så utrolig godt å få henne ut. Tenk at jeg har gått med henne i magen så lenge, og at vi nå endelig skal få henne ut til oss. Blir både spennende, skremmende og veldig koselig. 

 

 

 

#gravid #svangerskap #uke40 #40uker #3trimester #mamma #baby 


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits