1 uke igjen til termin (uke 39)

  • Skrevet 21.05.2015
  • Klokken 14:38

Hei! Tenk at nå er det bare 1 uke igjen til termin! Så utrolig kort tid til vi får lille jenta ut til oss, og det blir så godt! Det er så slitsomt å være høygravid nå, og merker det sliter sånn på kroppen. Noen dager føler jeg meg helt tappet for energi, mens andre dager har jeg fullt med energi og er i form til å rydde og vaske og holde på for fullt! Jeg har helt vaske-dilla, og må ha det ryddig rundt meg hele tiden. Jeg tenker hele tiden at jeg vil ha det ryddig hele tide i tilfelle Jennie plutselig bestemmer seg for å komme, og da vil jeg jo ha det rent og ryddig til jeg kommer hjem fra sykehuset.

Alt er klart til Jennie kommer nå. Har fått kjøpt inn de siste tingene, så nå er alt på plass. Mangler bare henne! Håper hun bestemmer seg for å komme snart, fortest mulig, for er ganske så utålmodig nå. Blir så rart med en liten baby i hus, men tenk så koselig vi kommer til å få det! Det er jo noe helt nytt og annerledes, og noe helt fantastisk. Ser så frem til all tid med lille prinsessa ♥ Det er rart å tenke på at hun kan komme når som helst nå, og at plutselig er hun her. Jeg kan ærlig si at jeg gruer meg til fødselen nå, til de forferdelige smertene. Men alt skal nok gå bra! Får så god støtte og håper alt går så fint som mulig. 

Jeg har også vokst ekstremt i det siste nå! Når jeg møter noen eller får besøk av noen jeg ikke har sett på en stund, blir de sjokkerte over hvor mye jeg har vokst. Har jo blitt kjempe stor! Trodde faktisk ikke jeg kom til å bli så stor, men det ble jeg. Klager ikke da! Er jo et lite nydelig menneske som er der inne. Strekkmerkene mine strømmer fortsatt på, og blir bare fler og fler. Det er jo en del av å være gravid, og kan nesten ikke forvente noe annet når man vokser så mye. Det er jo fine minner fra å ha gått gravid med barnet sitt etter min mening, det å ha strekkmerker etter en graviditet. Men etterhvert skal jeg trene igjen å prøve å få bort det jeg kan av strekkmerker. Det er jo ikke akkurat det fineste å se på heller.


Begge bildene er tatt i overigår.

 

Ellers; I natt sov Rebecca her. La oss i 00.30 tiden i natt, og våknet i 10.00 tiden på morgenen i dag. Da var jeg rett opp på beina og gjøre litt "husarbeid". Ryddet, vasket, støvsuget, tørket støv, brettet klær og skiftet sengetøy, og frokost til slutt. Etter det dro vi ut å vasket bilen. Og siden det var så deilig vær, så dro vi å kjøpte velfortjent is! Nå har vi vært her hos meg litt, og føler meg utslitt. Vi sitter slengt i sofaen begge to, med Ugly Betty på skjermen.

 

#gravid #svangerskap #uke39 #39uker #3trimester #baby #mamma #babygirl #magebilde


kommentarer: 4
21.05.2015 kl.14:53

Kommer faren til å være tilstede under fødselen?:) lykke til!

Malin Christine Fredriksen

21.05.2015 kl.15:15

Anonym: Ja, han kommer til å være der under fødselen :-)

Hverdagslykker

21.05.2015 kl.20:40

For en fin mage du har! Ikke lenge igjen nå :-) Masse lykke til!

Benedikte

26.05.2015 kl.16:50

Spennende å være så nær termin! Fine baby magen :)

Legg igjen en kommentar

hits