En del av sykehusbagen

  • Skrevet 19.05.2015
  • Klokken 16:16


Truser som egner seg til å ha truseinnlegg i. Blitt anbefalt å ha godt og passelig undertøy. G-streng med truseinnlegg etter fødsel er kanskje ikke det smarteste! Amme bh-er er også noe jeg kommer til å trenge, og disse er veldig behagelige også. Sokker og annet ekstra undertøy er også pakket ned.Jeg har pakket ned en myk og god pysj. Shorts og singlett. Morgenkåpe er også med!Tror ikke jeg kommer til å ville gå i noe annet enn koseklær med det første! Vil jo ha på det mest behagelige etter fødselen.


 

Og selvfølgelig; klær til babyen. Det som er strikket er laget av farmoren min, det er jo så nydelig! Har meg litt annet ekstra av klær til babyen også, men dette er det jeg tenker hun skal dra hjem fra sykehuset i.


 

Annet som b.l.a toalettsaker, ammeinnlegg og truseinnlegg er også pakket ned! Og litt ekstra av klær til både meg og lille Jennie. Alltid greit å ha litt ekstra. Det er fortsatt noen ting jeg ikke har fått pakket ned enda, men hvis det er noe jeg glemmer, så er det heldigvis ikke noe problem å få tak i noe ettersom det er så kort vei fra meg til sykehuset. Mamma drar innom meg å henter det jeg trenger uansett! Så slipper jeg å drasse med meg en hel del når det plutselig skjer noe også. 

 


kommentarer: 2
Hege Kristine

20.05.2015 kl.14:13

Hvor har du kjøpt trusene? :)

Malin Christine Fredriksen

20.05.2015 kl.14:15

Hege Kristine: Kappahl :-)

Legg igjen en kommentar

hits