Full dag, mye å gjøre

  • Skrevet 07.05.2015
  • Klokken 20:37

Hei! I dag har det gått i ett, og har ikke fått slappet ordentlig av noenting nesten. Stod opp i 10.30 tiden, da spiste jeg litt frokost, før jeg småryddet litt her. I 12.30 tiden dro jeg på boligkontoret med søsteren min for å få ordnet noe søknad om bostøtte der. Deretter var det rett hjem i dusjen og ordne meg litt før jeg startet på middagen.

Bestemte meg for å lage bake focaccia, så ble det kyllingvinger, salat og ris med bearnaisesaus ved siden av. Så kom søsteren min og venninnen hennes på middag. De 2 timene etter gikk til å sette microring-extensions på søsteren min, og det ble vellykket. Fikk greit vondt i ryggen av å holde på med det så lenge nå, det er jo ikke det samme det pleier nå som jeg er høygravid. Tåler så mye mindre merker jeg. Men bra ble det uansett! Etter at de hadde dratt, ryddet jeg litt her, og nå ligger jeg rett ut på sofaen med en kopp te og serie på skjermen. Har ikke planer om å flytte meg fra sofaen på en stund nå, haha! Her skal jeg nok ligge frem til jeg skal legge meg. Blir nok tidlig i dag også, ettersom jeg er så sliten! Har holdt på med noe i hele dag, og merker jeg trenger å få lagt meg tidlig i kveld.

I morgen er det fredag, og absolutt ingen planer! Har ikke lagt noen planer for helgen i det hele tatt faktisk, og godt er det! Forhåpentligvis blir jeg her hjemme å slapper av mesteparten av helgen. Men kjenner jeg meg selv rett, så er ikke akkurat det å slappe av å ligge i ro for lenge, min sterkeste side.

 

 

#gravid #uke37 #37uker #svangerskap #mamma #hverdag #middag #focaccia #hairextensions #loopextensions


kommentarer: 1
Ester Kro

12.05.2015 kl.15:58

Høres ut som du har fått gjort mye ;) Husk å slappe av, at du ikke sliter deg helt ut da ;)

Legg igjen en kommentar

hits