Uke 37 - Bare 3 uker igjen til termin!

  • Skrevet 06.05.2015
  • Klokken 18:00

Trimester: 3

Termin: Ultralydtermin er 30 mai, og menstermin er 21 mai

Kjønn: Jente

Navn: Jennie

Vektøkning: Veide meg sist på jordmorkontroll forrige uke, og da veide jeg hele 76 kg! Helt utrolig hvor mye jeg har gått opp. Da jeg først ble gravid veide jeg 57, så har gått opp en god god del i løpet av svangerskapet

Strekkmerker: Et under det ene brystet, over og under navelen etter piercinger, på siden over hoftene, og den siste uken har jeg fått noen foran nede på magen. Strømmer på med strekkmerker gett

Plager: Halsbrann, vondere i korsryggen, mer kynnere, flyr frem og tilbake på do for å tisse mer enn jeg trodde var mulig. En annen ting er at jeg er glovarm for det meste hele tiden. Mens andre syns det er kaldt her og må sitte med tepper, føler jeg for å ha vinduene åpne 24/7, og det er ikke likt meg i det hele tatt. Sånn har det vært den siste uken. Tidligere har jeg alltid ha måtte hatt varmeovnen på fullt hele tiden og vært en "frysepinne" rett og slett, mens nå er det helt motsatt plutselig.

Aktivitet: Ikke noe ro der inne nei. Hun flytter rumpa frem og tilbake til hver side og sparker hardt. Er litt trangt for henne nå tenker jeg, men det stopper ikke henne! Full fart.

Neste kontroll: 13 mai hos jordmor

Mer lyst på: Har nesten alltid lyst på noe søtt, enten sjokolade eller bakevarer. Spesielt kanelboller.

Mindre lyst på: Usikker

Hud: Åh, det vil jeg nesten ikke tenke på engang. Altså, jeg har fortsatt litt uren hud i ansiktet, men er ikke for ille.

Melk i brystene: Jepp

 

Ååå, bare 3 uker igjen til termin! Forhåpentligvis kommer hun litt tidligere, for nå er jeg så utålmodig og vil ikke vente lenger! Alt er klart til hun kommer nå, og jeg mangler bare henne her hjemme. Pluss at det skal bli godt å få henne ut, for det er forferdelig tungt med magen nå. Har jo vokst så mye at det føles rett og slett ut som jeg skal sprekke -ærlig talt! Strekkmerkene har bare strømmet på den siste uken, men det er ikke noe jeg tenker så mye på egentlig. Som jeg har sagt tidligere så har jeg sluppet billig unna i graviditeten, så skal ikke klage for mye. Men ja -det er nok med strekkmerker nå. Håper jo ikke akkurat på å få fler!

 

Magen har sunket helt sykt mye, så og si ingen klær passer lenger -ikke engang gravidbuksene mine (går mest i pysj her hjemme nå, haha). Kunne ikke følt meg mer klar for å få henne ut nå!

 

 

 

#gravid #svangerskap #3trimester #uke37 #37uker #mamma #babygirl #jente #magebilde


kommentarer: 1
Gina angelica

06.05.2015 kl.18:11

Åååå så ufattelig spennende! Du blir nok en fantastisk mamma, lykke til på mamma reisen! Ha en super dag videre, ta gjerne en titt innom bloggen min <3

Legg igjen en kommentar

hits