Planer for dagen

  • Skrevet 05.05.2015
  • Klokken 14:50

Hei! I dag har dagen hittil vært ganske så avslappende. Lejla kom i går kveld, så vi brukte kvelden på å slappe av med litt deilig salat (standard oss når vi er sammen, haha) og disney på skjermen! La oss i tolv tiden, så ble ikke så altfor sent. Sov helt til klokken 10.30 i dag tidlig også! Da stod vi rett opp, så laget jeg litt frokost, så var det rett i sofaen for en god start på dagen med frokost og Dr.Phil på skjermen. Satt helt opphengt i det begge to.

I dag hadde jeg egentlig et par ting jeg skulle, blant annet møte, men det hadde vi fullstendig glemt og kom på i går kveld. Fikk heldigvis utsatt det! Nå skal jeg snart en tur til mamma og få vasket noe tøy. Har ikke fått på plass vaskemaskinen her enda, så frem til jeg får den på plass vaskes klærne hos mamma eller bestefar. Etter det drar jeg hjem igjen, rydder litt i resten av klærne til lille Jennie og får de på plass der de skal, og deretter står middag på planen! Litt usikker på hva jeg skal lage i dag, men tenkte enten lapskaus eller poteter og hjemmelagede kjøttkaker i brun saus med grønnsaker ved siden av. Og kanskje litt baking utover kvelden. 

Det har vært regn de siste dagene, og det har jeg absolutt ingenting imot. Jeg nyter faktisk det å sitte inne i stua å titte ut på regnet. Selvfølgelig er sol og sommervær en god ting også, men syns faktisk det er koselig når det regner som nå også! Sitte inne i sofaen med pledd, varm te, pysj og med serie på skjermen. Og for ikke å glemme; noe godt å spise! Merker jeg må ha noe å spise nesten hele tiden nå for tiden! Har kanskje noe å gjøre med slutten av graviditeten? Ikke vet jeg. 

 

← Dagens frokost ♥ Gårsdagens kveldsmat → 
 

 

Ha en super dag videre!


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits