Oppdatering: Ferdig flyttet

  • Skrevet 04.05.2015
  • Klokken 16:18

Hei, og god ettermiddag! De siste dagene har jeg holdt på for fullt med flytting, og har for det meste pakket ut, ryddet, vasket og brukt kveldene på å slappe av litt og legge meg tidlig. Blir jo helt utmattet av å flytte, men nå er jeg endelig ferdig. Det er kun noen få småting igjen hos mamma som jeg venter litt med å flytte hit. Er veldig fornøyd, og det er så deilig å bo alene. Har hatt noen her stort sett hele tiden, men merker det kan bli litt ensomt til tider også, men det er uansett deilig! Har alltid et eller annet å gjøre, og klarer ikke sitte i ro nesten, og da går det for det meste i matlaging og vasking, enda det ikke trengs å vaske heller, haha!

Det eneste som er slitsomt nå, er graviditeten og den store magen. Jeg har vokst kjempe masse, og føler magen er i veien for alt. Det er også veldig tungt, og har en del kynnere. Nå er termin rett rundt hjørnet, og jeg merker så sinnsykt at det nærmer seg. Håper det skjer noe snart, for det eneste som mangler nå er jo å få lille jenta "i hus", nå som alt er klart til hun kommer også.

Det er litt tomt i leiligheten enda. Har ikke fått på plass så mye "småting" enda. Gardiner får jeg forhåpentligvis på plass i løpet av uken, for det har jeg ikke fått opp enda. Har heller ikke fått noe opp på veggene, siden jeg brå-ombestemte meg om hva jeg skulle ha der. Soverommet er det litt rot på enda, og er litt trangt med plass til et par esker, så de setter jeg nok hos mamma frem til Jennie får bruk for det som er i de. Har mye klær i større størrelser, som like så godt kan være hos mamma frem til det skal bli brukt, i steden for å ta plass her.

 
kommentarer: 1
hrs

04.05.2015 kl.16:23

Så lekkert!

Legg igjen en kommentar

hits