Uke 36

  • Skrevet 29.04.2015
  • Klokken 23:19

Trimester: 3

Termin: Ultralydtermin 30 mai 2015 - Menstermin 21 mai 2015

Kjønn: Jente

Navn: Jennie

Vektøkning: Veide meg hos jordmor i stad, og fikk helt sjokk! Har gått opp til hele 76 kg! Så totalt i hele svangerskapet har jeg gått opp 19 kg hittil.

Strekkmerker: På siden over hoften, under det ene brystet, og under og over navelen der jeg har hatt piercinger

Plager: Sliter veldig med halsbrann enda, det har jeg gjort en god stund. Blir også fort andpusten og utrolig fort sliten, og sånn har det også vært en stund. Og i det siste har jeg hatt en del kynnere, men ikke noe særlig vondt 

Aktivitet: Aldri fred å få, haha! Nyter den siste tiden med sparking og bevegelser av lille gullet mens hun enda er i magen. Hun sparker bare sterkere og sterkere, og det gjør faktisk vondt innimellom. Veldig mye på den venstre siden av magen

Neste kontroll: 13 mai hos jordmor. Nå skal jeg på kontroll oftere, hver andre uke frem til termin

Mer lyst på: Sjokolademelk, sjokolade, te, snickers-is

Mindre lyst på: Usikker

Hud: Begynt å bli bedre, igjen, men blir sikkert dårlig og uren igjen om noen dager, er så mye frem og tilbake. Når den først har begynt å bli bra, så blir den dårlig igjen, typisk 

Melk i brystene: Ja 

 

 

Åååh, bare 4 uker igjen til termin! Nærmer seg skikkelig nå. Vi var på jordmorkontroll tidligere i dag, og lille Jennie har festet hodet og lagt seg klar til å komme ut, så nå er det vel egentlig bare å vente. Det vil jo si at "magen har sunket", noe jeg ikke hadde merket noe til selv engang, før mamma og venninna hennes la merke til det i går. Jeg merker utrolig godt at det ikke er lenge igjen nå. Føles som jeg skal sprekke, pluss at det er veldig tungt, og jeg er så mye sliten. Har jo også en del jeg må gjøre og, og det sliter meg ut enda mer.

Fikk forresten helt sjokk da jeg gikk på vekta i stad, og det viste 76,2 kg! Tenk at jeg har gått opp hele 19 kg gjennom hele svangerskapet hittil, syns det er helt utrolig (litt sykt egentlig) å tenke på. Det er jo ganske tydelig at jeg har lagt på meg mye nå også. Både på armer, ben, lår, mage, puppene, til og med i ansiktet faktisk. Er bare fint jeg har gått opp nå i det siste, jeg slet jo med å legge på meg i en periode da Jennie var enda mer under gjennomsnittet liten også. Både jeg og henne har vokst godt, og det er jo kjempe bra! Hun er fortsatt en liten baby og følger sin egen kurve. Hun er nok ikke store jenta da hun kommer ut! Jordmor tror ikke hun veier særlig mer enn 3kg da hun er født, og jeg var jo kun 3kg selv, så det kan hun jo ha fra meg også, haha! Blir spennende å se.

I dag har jeg hatt full dag, og på kvelden har jeg brukt litt tid til å få pakket og ordnet litt i de siste tingene før jeg starter med flyttingen i morgen. Tror ikke selve flyttingen tar så lang tid, siden jeg har så mye hjelp. Det blir vel det å pakke ut ting, henge opp og brette klær og de småtingene som tar mest tid. Og det er ting jeg vil gjøre selv, å pakke ut. Så de neste dagene har jeg masse å gjøre, og godt er det!

Akkurat nå ligger jeg rett ut i senga og er helt ferdig. Har akkurat kost meg med litt frukt og smeltet sjokolade, og er greit klar for å sove! Tror det er første gangen på lenge, at jeg er så trøtt så tidlig. Har ikke klart å sove lenger enn til klokken 10 de to siste dagene heller, pluss at jeg våkner så mye om nettene, så da er det kanskje ikke så rart jeg nesten ikke klarer å holde øynene åpne nå. Skal bli godt å få lagt meg tidligere for engangs skyld. Pleier jo vanligvis ikke å bli trøtt før kjempe sent, og bruke lang tid på å få sove.

 

kommentarer: 1
Iselin Renée

30.04.2015 kl.10:51

Så fin mage :)

Legg igjen en kommentar

hits