Uke 35

  • Skrevet 23.04.2015
  • Klokken 11:52

(35+1)

 

Trimester: 3

Termin: Ultralydtermin 30 mai 2015 - Menstermin 21 mai 2015

Kjønn: Jente

Navn: Jennie

Vektøkning: Gått opp totalt 15 kg i hele svangerskapet, veier nå 72 kg (veide meg siste for 2 uker siden, har sikkert gått opp litt iløpetav den tiden) 

Strekkmerker: Noen på siden av hoften, under brystet og der jeg hadde piercing både under og over navelen

Plager: Skikkelig halsbrann, sure oppstøt, blir veldig fort sliten og andpusten, har begynt å få mer vondt i korsryggen

Aktivitet: Masse hele tiden! Hun er så sterk altså, og noen ganger skvetter jeg til av de sterke sparkene, og noen ganger er de faktisk litt vonde. Nå i det siste har jeg våknet mer på nettene av spark i ribbeina. Føles som hun aldri sover der inne, haha!

Neste kontroll: Jordmor onsdag 29 april, neste uke

Mer lyst på: Sjokolademelk, sjokolade, iste, iskaffe, te, frukt

Mindre lyst på: Usikker

Hud: Huden ble mye bedre i ansiktet her om dagen, og nå begynner den å bli dårlig igjen. Tok på bittelitt sminke én dag, og det var nok til at huden ble dårligere igjen

Melk i brystene: Ja 

 

 

Bare 5 uker igjen til termin! Tiden går så utrolig fort. Lurer veldig på om hun kommer nærmere menstermin som er 21 mai, eller om hun kommer nærmere ultralydterminen som er 30 mai. Men det er uansett ikke lenge til lille prinsessa kommer. Jeg flytter om en uke, og er nesten ferdigpakket og klar til det. Da står det igjen å gjøre klart i leiligheten til Jennie kommer. Gleder meg så mye, og ser frem til alt!

Nå som det bare er 5 uker igjen til termin, så merker jeg jeg gruer meg mer til fødselen. Prøver å ikke tenke så mye på det, men selvfølgelig er det noe jeg gruer meg til -samtidig som jeg gleder meg til å bli ferdig med det! Hun kan jo komme når som helst nå. Plutselig bestemmer hun seg for å komme ut nå, men det beste er jo om hun blir i magen i noen uker til, selvom jeg veldig gjerne vil ha henne ut nå og nesten ikke kan vente. Det er veldig tungt nå, det merkes godt. Jeg har blitt mye større.

 
 


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits