Uke 34 - Bare 6 uker igjen til termin

  • Skrevet 15.04.2015
  • Klokken 14:25
 

Trimester: 3

Termin: 30 mai 2015

Kjønn: Jente

Navn: Jennie

Vektøkning: Gått opp 15 kg totalt, veier nå 72 kg

Strekkmerker: Et under brystet, fått noen små på siden av hoftene, og strekkmerker etter piercinger jeg har hatt både over og under navelen. Bilde lenger ned. ↓↓↓ 

Plager: Ekstremt mye halsbrann og blir veldig fort sliten og tungpustet/andpusten

Aktivitet: Masse sterke spark! Spesielt i ribbeina og på siden av magen. Hun er så sterk, og holder på for fullt der inne nesten hele tiden. Hun er veldig aktiv.

Neste kontroll: 29 april hos jordmor

Mer lyst på: Sjokolade. Nesten alt som har med sjokolade å gjøre

Mindre lyst på: Frukt

Hud: Hadde veldig uren hud i ansiktet, men begynner å bli bedre nå

Melk i brystene: Ja


Strekkmerker etter piercinger både over og under navelen, og noen små på siden av magen/over hoftene.

 

Dagen i dag hittil, har jeg for det meste bare lagt rett ut i sengen og slappet av. Har grusom halsbrann og er sliten i hele kroppen. Våknet kun 3 ganger i løpet av natten, men søvnen er dårlig uansett. Våknet i 10.30 tiden, og stod rett opp og laget litt frokost. Siden det har jeg bare lugget å sett på serie og slappet av. Skal prøve å få ryddet og pakket litt senere i dag om jeg orker, og hvis ikke så blir jeg bare liggende å slappe av. Men så rastløs som jeg er så tipper jeg jeg ikke klarer å ligge i ro hele dagen, haha. Har også noen papirer jeg må kjøre å levere, så får prøve å få gjort det etterpå også. Uff, har en skikkelig føler-ikke-for-å-gjøre-noe-dag. Men må man så må man.

Syns det er så rart å tenke på at det bare er 6 uker igjen til termin! Bare 1,5 mnd! Tiden går så utrolig fort, og merker graviditeten sliter mer og mer på kroppen nå. Føler meg nesten ikke i stand til noen ting. Det er tungt og slitsomt. Men godt er det at det er så kort tid igjen. Føles som det bare er noen få uker siden jeg fant ut at jeg var gravid, og jeg er glad tiden har gått så fort. Jeg har også vært heldig med de få plagene jeg har hatt, og den verste plagen jeg har hatt gjennom hele graviditeten er halsbrannen, så jeg har ikke mye å klage over egentlig. Jeg gruer meg enda ikke så mye til fødselen, men når det kun er et par uker igjen, det er sikkert da jeg begynner å grue meg mer og mer. Tenker jo en del på smertene og hvor vondt det kommer til å gjøre, men prøver å se positivt på det og prøver å ikke grue meg. Gleder meg så mye til lille prinsessa kommer ut til oss ♥ Jeg har en sterk følelse om at hun kommer til å komme litt tidligere, litt før termin, men det får vi jo bare vente å se. 

 

 


kommentarer: 2
15.04.2015 kl.14:36

Kommer barnet til å ha etternavnet ditt, barnefaren sitt eller begge sitt?:)

Ønsker deg masse lykke til videre!

Malin Christine Fredriksen

15.04.2015 kl.16:42

Anonym: Hun skal ha begge sitt :- )

Legg igjen en kommentar

hits