Update

  • Skrevet 14.04.2015
  • Klokken 22:12

Hei! I dag har jeg fått mer ut av dagen, enn jeg trodde jeg hadde orket. Jeg stod ikke opp før 11.30 tiden på morningen i dag, og hadde en ikke-så-bra natt. Jeg våkner så mye om nettene i det siste, og natten som var nå våknet jeg 7 ganger. I tillegg har jeg hele dagen i dag løpt opp og ned på do for å tisse hvert 10 minutt, og det er ikke tull. Det er så slitsomt, og skjønner ikke at det går an.

Etter at jeg stod opp, spiste jeg litt frokost og brukte litt tid til rydding. Så fikk jeg litt besøk, og etter det slappet jeg av litt, og fortsatte å rydde etter det. Er akkurat ferdig, og ligger rett ut. Da jeg ryddet ble jeg sittende å titte litt i fotoalbum fra jeg var liten, og jeg syns det er så rart å se hvor liten jeg selv har vært. Så store forandringer! Utrolig hvordan vi vokser egentlig, haha.

Nå skal jeg straks gå i dusjen, så lage litt kveldsmat og deretter legge meg. I morgen skal jeg fortsette å rydde og pakke litt til flytting, om jeg orker da selvfølgelig! Prøver å ikke presse meg selv til å gjøre ting "kroppen sier nei til" og som jeg egentlig ikke orker. Det er jo bare 1,5 mnd igjen til termin, og vil gjerne slappe av så mye som mulig innen den tid, men ting må jo gjøres også selvfølgelig. Er ikke bare-bare å pakke ned alle ting og flytte. Er så mye ting, og spesielt småting, som jeg må titte gjennom og mye som skal kastes som jeg ikke har bruk for lenger. Er ikke noe vits at jeg drar med meg ting jeg ikke har noe nytte av. Klær og sånt tenker jeg å begynne å pakke ned i løpet av neste uke. Føler det er så mye som må gjøres, og gruer meg til å gjøre alt i tilfelle jeg ikke orker rett og slett, men alikevel må. Har ikke skaffet meg vaskemaskin enda heller, så alt babytøy må pakkes ut av eskene og vaskes, for så å pakkes ned igjen. Blir godt å bli ferdig med all flyttingen, og bare kunne sette meg tilbake og slappe av frem til termin, da jeg er ferdigflyttet.

 

 


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits