Uke 33

  • Skrevet 08.04.2015
  • Klokken 21:20


Trimester: 3

Termin: 30 mai 2015

Kjønn: Jente

Navn: Jennie

Vektøkning: Veier fortsatt 72 kg, så totalt i svangerskapet har jeg gått opp 15 kg

Strekkmerker: Har det ene under brystet som jeg har hatt en stund, så har jeg fått et bittelite strekkmerket på den ene hofta. Har sluppet billig unna, så skal absolutt ikke klage!

Plager: Ekstremt mye halsbrann og sure oppstøt, veldig mye sliten og andpusten. Har også en del vondt i korsryggen

Aktivitet: Kjempe masse hele tiden! Noen ganger sparker hun så hardt at det gjør forferdelig vondt. Og hun sparker mye i ribbeina og på siden av magen, men det betyr jo at hun hvertfall har det bra og holder på der inne!

Neste kontroll: 29 april hos jordmor

Mer lyst på: Alt som har med sjokolade å gjøre

Mindre lyst på: Salt-og-surt godteri

Hud: Helt forferdelig! Har aldri hatt så uren hud før, som jeg har nå

Melk i brystene: Ja


 


Herlighet som tiden flyr! Er i uke 33 nå, og det er kun 7 uker igjen til termin! Nærmer seg nå, og ser så utrolig mye frem til vi får lille prinsessa ut til oss. Var på kontroll hos jordmor i dag, og Jennie har vokst masse! Og det har jeg og, det er det absolutt ingen tvil om. Har lagt på meg ekstremt på både mage, armer og lår. Føler meg så stor nå, at det bokstavelig talt føles som jeg skal sprekke noen ganger. Merker godt at graviditeten sliter på kroppen, og at jeg blir veldig fort sliten og andpusten av de minste ting. Søvnen min er veldig opp og ned. Noen ganger klarer jeg å sove en hel natt uten å våkne en eneste gang, og noen ganger våkner jeg 3-4 ganger i løpet av en natt. Har alltid elsket å sove på magen, og nå klarer jeg ikke det i det hele tatt, men det sier vel seg selv at er ubehagelig. Å ligge på siden er heller ikke så veldig komfortabelt i lengden heller. Så jeg er stuck med å sove mest på ryggen, noe som sikkert har skyld i den dårlige søvnen. Men som jeg har sagt tidligere så skal jeg ikke klage så mye, for jeg har absolutt sluppet billig unna. Har ikke slitt med mye i løpet av graviditeten (hittil hvertfall), og ikke kastet opp én eneste gang eller vært så mye kvalm heller. Men litt er det jo lov å klage, for jeg føler på meg at det er nå plagene kommer, som mer vondt i korsryggen blant annet, sikkert pga vekten og tyngden fra magen. Det er ikke bare-bare å være gravid, nei. Hormoner og humør som svinger mer enn jeg hadde trodd, og tar meg så ekstremt nær av ting. Bekymringer er det også massevis av! Går alltid rundt å tenker om alt er bra med babyen i magen, og det er alltid litt bekymringer i hodet mitt om alt er bra eller ikke, og "tenk hvis". Men håper jo at alt fortsetter like bra videre, som det er nå. Alt er supert med lille i magen, og da er alt supert med meg og!

I dag var vi som sagt på jordmorkontroll, og alt var bra! Etter det dro vi en tur på mcdonalds, så hjem. Været har vært helt fantastisk i det siste, og jeg har skikkelig sommerfølelse. Masse sol og varmegrader! Gleder meg så masse til sommeren. Da har Jennie kommet og, og hva blir bedre enn å tilbringe den med henne? Ser så frem til det!

Nå skal jeg straks kjøre en liten tur til butikken, så rett i dusjen og deretter lage meg noe kveldsmat og slappe av litt med serie før jeg legger meg. I morgen har jeg ingen planer enda, så det blir enten å slappe av, pakke litt ting, eller dra ut litt å gjøre noe annet fornuftig om det passer været.

 

 

kommentarer: 1
hrs

09.04.2015 kl.15:47

Så fin mage du har! :)

Legg igjen en kommentar

hits