Uforventet hjemreise

  • Skrevet 31.03.2015
  • Klokken 21:32

Hei, og god kveld! Som jeg skrev for et par dager siden hadde jeg fått høyt blodtrykk, så jeg kanskje ikke fikk dratt til Polen. Men da jeg dro til legen i går tidlig, var det gode nyheter ettersom blodtrykket hadde sunket, så jeg fikk dra! Ble utrolig letta! Dagen brukte jeg til litt pakking, og jeg dro -enda formen ikke var helt på topp. Tenkte selvfølgelig at formen skulle bli bedre, noe den ikke ble! På flyplassen, gjennom flyturen og etter flyturen var jeg fortsatt ganske svimmel og i dårlig form, så jeg tok tidlig kvelden. De andre dro ut å spiste, mens jeg ikke følte jeg hadde energi til å reise meg opp av sengen engang. Sov få timer på natten også.

På morgenen i dag følte jeg meg bittelitt bedre, og bestemte meg for å bli med de andre på senteret her, det som var planen. Jeg følte meg tappet for energi allerede i taxien på vei til senteret, og etter å ha vært i 1 butikk klarte jeg ikke mer. Ble sittende resten av tiden for det meste. Følte meg helt forferdelig og klarte såvidt å holde meg på beina, trodde nesten jeg skulle gå rett i bakken. Etterhvert dro vi tilbake til leiligheten, og jeg har ligget rett ut i senga siden det. Orker rett og slett ingenting. Har både spist og drukket godt, og prøvd å slappe av mye for at jeg skulle bli bedre.

Ligger fortsatt rett ut, og sovner nok om ikke lenge -forhåpentligvis. Skulle egentlig dra hjem på lørdag, men siden formen er så dårlig ordnet vi det sånn at jeg heller drar hjem i morgen i steden. Er ikke noe moro å ligge rett ut her inne når jeg er i så dårlig form som jeg er, og de andre vil jo ut å gjøre ting, noe jeg skjønner veldig godt. Det ville jo jeg også, men det gikk ikke helt etter planen pga jeg ikke er i form til noe. Vil jo ikke ødelegge for de andre heller, også tenker jeg det er lurt å få kommet meg hjem og dratt til legen igjen. Syns det er rart jeg føler meg så forferdelig dårlig da jeg har vært hos legen, tatt prøver og sjekket og alt viste seg å være bra. Men det følger kanskje med graviditeten? Ille kjedelig å ligge kvalm, svimmel og tappet for energi, midt i ferien, hvertfall.

Dette blir første gang jeg flyr helt alene, og jeg gruer meg helt forferdelig. Gruer meg til å være på en ukjent flyplass helt alene og finne frem til riktig sted, óg for å dra alene da formen er som den er. Men håper alt går bra. Ille kjedelig at det ble sånn her, men må jo tenke på formen og hva som er det beste for meg og lille i magen nå. Tenker det blir bra å komme hjem og håpe på å bli i bedre form så fort som mulig.


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits